2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو هفته طول میکشه دیگه بعد مدارک و ضامنارو اماده کنید این مدت بعدم که حتی بیادم فعلا وام نمیدن میره تا بعد عید احتمالا چون تشکیل پرونده هم ندادین هنوز

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وای... طلامو‌فروختم پول دادم کلی.. راهی نداره؟!

ن کلا اخر سال هیچ وامی رو نمیدن بعدم باید تو نوبت باشی 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 
یکی دو هفته طول میکشه دیگه بعد مدارک و ضامنارو اماده کنید این مدت بعدم که حتی بیادم فعلا وام نمیدن م ...

آره کلا پیامکشم نیومده...خیالم از فروشنده راحت نیس کتش پولشو جلو جلو پرداخت نمیکردم 

(گلسا) 🌸
در واقع خربدیم... میترسم فروشنده بزنه زیرش...۴۰تومنم دو ماهه پیش دادم بهش...

هنوز وام نیومده تو حسابت ۴۰ تومن بهش دادی😑😑😑قبل عید وام نمیدن...از اردیبهشت انشالله منتظر باش

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
هنوز وام نیومده تو حسابت ۴۰ تومن بهش دادی😑😑😑قبل عید وام نمیدن...از اردیبهشت انشالله منتظر باش

آره اعتماد کردم گفت بدهی داره اگ نقد بدی میفروشم

(گلسا) 🌸
آره کلا پیامکشم نیومده...خیالم از فروشنده راحت نیس کتش پولشو جلو جلو پرداخت نمیکردم 

اشتباه کردی اول اینکه جلوجلو دادی اون چهل تومنتو میذاشتی بانک رسالت تا اخر اسفند اندازه پولت وام میگرفتی بعد الان تازه منتظر اس بانکی؟ یه سر به بانکه بزن و چک کن اگه اعتبار ندارن برو یه بانک دیگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵