2777
2789

فامیل ما ضامن پسر عموش شد پسره نبرد وامشو بریزه طرف دید حسابشو دارن میبندن برد قسطا رو ریخت اونم میرفت برا زنش طلا میخرید و دفترچه وامو میاورد میداد اینا که برن بریزن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم ارزش پولم کم میشه با این تورم...کاش طلامو نمیفروختم دارم دیوونه میشم 

دیگه اگه سفته بهت بده که عمرا بده😑😑انشالله زود وامو بگیری

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
منم فروختم گذاشتم بانک که وام بگیریم بذای برج ۹ الان میگن برج ۲ سال بعد میدن اشتباه کردم فروختم

آره الان قیمت طلا رو ک میبینم جیگرم آتیش میگیره بخداا 

(گلسا) 🌸
یکی یکی بانکا رو برم بپرسم ک وام ازدواج میدن قبل عید یا نه؟

نه،قبل عید نمیدن اصلا...موقع حساب وکتاب آخر ساله‌

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
یکی دو هفته طول میکشه دیگه بعد مدارک و ضامنارو اماده کنید این مدت بعدم که حتی بیادم فعلا وام نمیدن م ...

الان فقط اس ام اسش نیومده دگ یعنی تشکیل پرونده‌ نشده؟؟ 

بمونه برا سال بعد با مبلغ امسال میریزن یا افزایش شاملش میشه ؟

(گلسا) 🌸
منم فروختم گذاشتم بانک که وام بگیریم بذای برج ۹ الان میگن برج ۲ سال بعد میدن اشتباه کردم فروختم

(گلسا) 🌸
نه،قبل عید نمیدن اصلا...موقع حساب وکتاب آخر ساله‌

(گلسا) 🌸
الان فقط اس ام اسش نیومده دگ یعنی تشکیل پرونده‌ نشده؟؟  بمونه برا سال بعد با مبلغ امسال میریزن ...

شامل افزایش میشه فک میکنم 

نه اس که میاد تازه تو میری مدارک میبری وقتی حتی اس نیومده برات یعنی اصلا یه درصدم پیشرفت نداشتی برو یه بانک دیگه رو انتخاب کن شاید اس اومد برات حداقل 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شامل افزایش میشه فک میکنم  نه اس که میاد تازه تو میری مدارک میبری وقتی حتی اس نیومده برات یعنی ...

مرسی گلم بابت پاسخ گوییتون....اگ بانک رو عوض کنم احتمال داره ک اس بیاد؟ چون دگ اسفند شدش

(گلسا) 🌸
مرسی گلم بابت پاسخ گوییتون....اگ بانک رو عوض کنم احتمال داره ک اس بیاد؟ چون دگ اسفند شدش

امتحان کن بالاخره 

ما از سایت ثبت نام کردیم ده روزه یا یه هفته ای کمتر اس اومد که به شعبه مراجعه کنید بعد رفتیم و مدارک دادیم و بعدم ضامن بردیم و بعدم ریختن