2777
2789

سلام دوستان مبلام تازه گرفتم ب ویترین و کنسولم نمیخورد دادم بیرون ویترین و کنسول رنگ زدن هم رنگ مبلام شده ولی رنگ ساده زدن اصلا روش سایه نزدن میخوام خودم سایه بزنم کساییکه اینکاره ان چیکار باید کنم توضیح میدیم؟؟؟؟؟

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡

عکسشو بفرست بتونم کمکت میکنم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگی بود ..چه رنگ کردی

قهوه ای فندقی تیره بود عسلیش کردم

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
قهوه ای فندقی تیره بود عسلیش کردم

مبلام عسلی با سایه های فندوقی

چه سایه ای

مثلا اگر میخای سیاه بطنی شاپان بخر

با قلمو بزن  و با ادستمال نخی  پاک کن

اینطوری  سیاه قلمی میشه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

یکی از دوستام رویه مبلاش رو عوض کرد طوسی ، پایه ها و میزها رو هم داد رنگ زدن ، بعدش گفت خیلی ساده شده خودش ورق طلا خرید بعضی جاهارو طلایی کرد خوب شد ، دیوار پشت تی وی رو هم زد . همینقدر میدونستم اگ خاستی بزن گوگل اطلاعات بگیر امیدوارم نظرم بدردت بخوره

چند گرفترنگ کرد ؟یعنی منم میتونم بدم ساعت اینستدمو رنگ مازول بزنه،؟؟؟

۸۰۰ همه رو باهم رنگ کرد

یکی از دوستام رویه مبلاش رو عوض کرد طوسی ، پایه ها و میزها رو هم داد رنگ زدن ، بعدش گفت خیلی ساده شد ...

رنگی ک برای سایه انداختن از خود رنگار گرفتم فقط نمیدونم با چی سایه بزنم قلم یا پارچه پرز دار

چند گرفترنگ کرد ؟یعنی منم میتونم بدم ساعت اینستدمو رنگ مازول بزنه،؟؟؟

اره بابا کارگاهش پر بود از همه چی ساعت دراور ویترین مبل تختخواب همه چی