2777
2789
عنوان

کیا رنگ لوازم چوبی خونشون خودشون رنگش عوض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 34 پست

[QUOTE=275080189]اطراف تهران [/QUOTE]

بیرحمت ی ادرس  سا شماره تلفن بمن  میدی بپرسم ببینم رنگ منو انجام میده ؟ ی ساعت ایستاده موقع جهاز خریدم  چوب راشه!   خیلیم خوشگله ولی چون  ب تم خونم نخرد  و قهوه ای تیره بودش گذاشتمش  تو اتاق  رفتتم  ی ساعت دیگه گرفتم!   اینجوری باشه اونو میارم تو پذیرایی  اینی ک هستو میفروشم تو دیوار!    رنگی ک میخام فقط مهمه برام این رنگ ا سمش  مازول  این بشه فوق العاده میشه  ببین اینجوری  اونجا چیزی اینجوری دیدی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE= 275080189 ]اطراف تهران [/QUOTE] بیرحمت ی ادرس  سا شماره تلفن بمن  میدی بپ ...

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
[QUOTE= 275080189 ]اطراف تهران [/QUOTE] بیرحمت ی ادرس  سا شماره تلفن بمن  میدی بپ ...

فرستادم شماره رو

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
ن خوب رنگ کرده  خوبیش اینکه  قسمتای طلایی رو رنگ نکرده  سایه ام انداخته!   ...

عزیزم اون طلایی ها رو خودم زدم برنج

بعد از اسلامشهر شهرک صنعتی قلعه میر 

من پتینه دیوار کار میکنم شاید بتونم کمکت کنم عکس مبلات رو بفرست ببینم سایه منظورت چیه؟

من پتینه دیوار کار میکنم شاید بتونم کمکت کنم عکس مبلات رو بفرست ببینم سایه منظورت چیه؟

میخوام یکم سایه تیره بزنم بعضی جاها یکدست قهوه ای

میخوام یکم سایه تیره بزنم بعضی جاها یکدست قهوه ای

رنگ تیره رو داری عزیزم؟ این کار اسمش کالرواشه رنگ تیره تون رو با قلمو به خلل و فرج طرحهاتون بزنین .یه کم رقیق کنین با تینر که قشنگ سوراخ سمبه هارو بگیره رنگ بعد با یه پارچه تمیز روی طرحها رو پاک کنین فقط قسمتهای گود رنگش میمونه و سایه میفته .جاهای صاف رو نکنین فقط گلها و تاج .

مبارکتون باشه

رنگ تیره رو داری عزیزم؟ این کار اسمش کالرواشه رنگ تیره تون رو با قلمو به خلل و فرج طرحهاتون بزنین .ی ...

فدات مهربون با قلم میترسم شره کنه یه پارچه پرز بنظرتون چطوره تو رنگ برنم بعد روی ی سطحی بزنم اضاقاتش گرفته بشه حالت کم رنگی ک گرفت جاهایی رو ک میخوام باهاش بزنم

فدات مهربون با قلم میترسم شره کنه یه پارچه پرز بنظرتون چطوره تو رنگ برنم بعد روی ی سطحی بزنم اضاقاتش ...

نه عزیزم پارچه لای طرحها رو پر نمیکنه نترس عزیزم قلمو رو بزن به رنگ اضافاتش رو بزن لبه ظرف بگی ازش قشنگ لابه لای طرحها رو پر کن .اگه یه چیز کوچیک مثلا مجسمه ای چیزیداری امتحان کن روش .

میخوای بیام برات انجام بدم؟😉