2777
2789

دماغت عکسشو بزار اگه زشت بود بهت میگم بعد عملش کن

بعضیا الکی میخوان عمل کنن

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۲۴ سالگی دوست داشتم

ولی همه گفتن خوشگلی بینیت خیلی به صورتت میاد

همسرم اصلا دوست نداشت 

حتی یه جراحی برام پیش اومد برای برداشتن زائده داخل بینیم که به همسرم گفتم بذار زیبایی عمل کنم گفت نمک و خوشگلیت میره اون زمان هیچ کس از دورو بریام عمل نکرده بودن

خلاصه که الان ۳۱ سالنه منتظرم زایمان کنم ۵_۶ماه بگدره برم عمل کنم

الان اکثر عمل کردم اطرافیانم

اکثرا تابلوعه عمل کردن و غیر طبیعی شده ،ولی نمی دونم چرا فکر میکنند دماغ عملی غیرطبیعی بهتر از دماغ کمی بزرگ هست ،من همیشه چهره های نچرال رو دوست دارم ،در  آفرینش خدا دست بردن بنظرم نتیجه کار جالب درنمیاد .

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

الان دور  و ور ما برداشته نفری دو تا گوجه گوشه ی لپ هاشون کاشتند فکر میکنن قشنگ شدن ؟ ایکاش میشد واقعیت رو بهشون گفت حیف که نمیشه دست و بالم بسته هست 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

دماغت استخونی

الانم بد نیس

ولی فک کنم بعد عمل خیلی قشنگ بشه فقط بهشون بگو سر بالا نشه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)