2777
2789
عنوان

بیایید توروخدا

198 بازدید | 12 پست

بچه ها آیا تاحالا شده بعداز خوردن غذا حس کنید یه گلوله مونده تو راه ورودی معده آتون من تو تاپیک قبلم هم راجب مشکل معده ام نوشتم که اذیت میکنه و گاهی درد میگیره درد میزنه به پشتم الان دوسه روزه خیلی هم استرس و نگرانی راجب یه موضوعی داشتم موقع خوردن غذا هیچ مشکلی ندارم ولی بعداز خوردن غذا حس میکنم غذا کامل وارد معده نشده و آب میخورم میره پایین توروخدا بگید از چیه خیلی خیلی نگرانم بچه هها بشدت هم فوبیای دکتررفتن دارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی الاغم دیگ پیدا نمیشه ک

🙁خدایی دست انداختی منو یا جدی گفتی شیر الاغ مفیده من حالم بده نگرانم نکنه مشکل جدی باشه؟ هیچ علائم دیگه ندارم فقط درد میزنه پشتم و گاهی حس میکنم غذا تو گلوم و معدم گیرکرده خیلی هم آدم استرسی هستم

اگ حس میکنی دروغ گفتم اون پولی ک قراره بزنی به کارتمو نزن 

نه دوروغ نه فدات شم فک کردم شوخی کردی آخه تاحالا نشنیده بودم بازم از یکی از فامیلامون که تو روستاس میپرسم ببینم میتونه واسم پیداکنه

شما از یچیزی خیلی غصه خوردی و غصه خوردنت باعث خشک شدن معدت شده 

من کلا در حال غصه خوردن و استرسم دیگه خودم خسته شدم از دست خودم😢آره عزیزم دقیقا حس میکنم معدم و راه معده ام خشکه خشکه هی آب میخورم میگم بلکه بره پایین