2777
2789

سلام وقت بخیر من یک سال و دو ماه ازدواج کردم همسرم هم خسیس بود هم دست بزن داشت هم وابسته مادرش ما طبقه همکف خانواده همسرم زندگی میکردیم یک شب با اینکه میترسید منو ببره خونه پدرم از ترس اینکه مادرش بفهمه چون مادرش یک ماه پیش از من گینه به دل گرفته بود و تهدید به طلاقم کرد همسرم منو با اشتی و خوشی برد خونه پدرم دیگه دنبالم نیومد دو هفته بعدشم دادخواست طلاق داد الان هرچی برادرم بهش زنگ زد پیام داد که وسیله هام بدن به آژانس بیاره اصلا جواب ندادن اینبار از طریق وکیل اظهارنامه فرستادیم برای وسیله و نف،  الان یک هفته بهشون قرصت داده شد بازم  اقدامی نکردن الان ما باید چیکار کنیم؟

برام سوال شد چرا زنش شدی با این همه تعاریفی ک کردی ازش

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین کارت اینه که وکیل بگیری، احتمالا الان روی ترک خونه کار میکنن تا ناشزه معرفیت کنن و مهریه نده. وکیل راه و چاه رو بهت میگه اصلا دست دست نکن اگر نمیتونی وکیل بگیری حتما مشاور حقوقی برو

واین نیز بگذرد....

اگه خونه بابات باشی نفقه بهت تعلق نمگیره اینحور ک من شنیدم برو خونه خودت

همچین چیزی نیست ..تا لحظه ی که اسمش توی شناسنامه شوهرش نفقه بهش تعلق میگیره حتی اگه خود زن رفته باش قهر خونه پدرش ...

خوب خودش بیرونم کرد دیگه راهم نداد  

اینو باید ثابت کنی، برو در خونت اگه راهت نداد زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورتجلسه کنه.. همسایه ی ما استشهاد محلی جمع کرد برای نفقه اش

من زیاد سر در نمیارم برا همین پیشنهادم وکیله

واین نیز بگذرد....

برام سوال شد چرا زنش شدی با این همه تعاریفی ک کردی ازش

نمیدونستم خیلی چرب زبون بود. با اینهمه من دوسش داشتم تنها ایرادمم این بود ی ذره غر میزدم اونم از این نظد که به قول خودشون پولدار بودن ولی سر کوچیکترین مایحتاجمم باید خودم هزینه میکردم

خوب خودش بیرونم کرد دیگه راهم نداد 

درخواست استرداد جهیزیه کن اصلا جهیزیه مال توعه ب اون ربطی نداره ک بده یا نده..وسایل خودته 

از دفترخدمات قضایی فک کنم باید درخواست استردادجهیزیه بدی 

زنگ بزن وکیل سایت داده راه خیلی واضح و قشنگ راهنماییت میکنن

اینجا که زیاد حقوقی نیستن راهنماییا

بنظر خودم

بهتره بری در خونه ات

و بری داخل 

اگه نزاشتن بری 

زنگ بزنی پلیس بیاد صورتجلسه کنه که راهت ندادن که بعدا نگن خودش رفته

اولین کارت اینه که وکیل بگیری، احتمالا الان روی ترک خونه کار میکنن تا ناشزه معرفیت کنن و مهریه نده. ...

وکیل گرفتیم. ایشون میگن چند سال پرونده داشتم به پستی همچین خانواده ای ندیدم. من همه لباس و وسیله شخصی هام بخصوص لپ تاپم که همه کارام با اون راه میافته اونجاست خودشم میدونه لپ تاپ لازم دارم ولی اصلا بی توجه اند

اگه خونه بابات باشی نفقه بهت تعلق نمگیره اینحور ک من شنیدم برو خونه خودت

نه گلم منم یکسال خونه بابام بودم.البته خودمم اومدم.و نفقه تعلق گرفت.البته خواستم بترسونمش و نقرو بخشیدم.ولی تعلق میگیره

اَصلاَ خَبَر داری چِقَد دِلتَنگِتَم بی مَعرِفَت؟😔