سلام وقت بخیر من یک سال و دو ماه ازدواج کردم همسرم هم خسیس بود هم دست بزن داشت هم وابسته مادرش ما طبقه همکف خانواده همسرم زندگی میکردیم یک شب با اینکه میترسید منو ببره خونه پدرم از ترس اینکه مادرش بفهمه چون مادرش یک ماه پیش از من گینه به دل گرفته بود و تهدید به طلاقم کرد همسرم منو با اشتی و خوشی برد خونه پدرم دیگه دنبالم نیومد دو هفته بعدشم دادخواست طلاق داد الان هرچی برادرم بهش زنگ زد پیام داد که وسیله هام بدن به آژانس بیاره اصلا جواب ندادن اینبار از طریق وکیل اظهارنامه فرستادیم برای وسیله و نف، الان یک هفته بهشون قرصت داده شد بازم اقدامی نکردن الان ما باید چیکار کنیم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولین کارت اینه که وکیل بگیری، احتمالا الان روی ترک خونه کار میکنن تا ناشزه معرفیت کنن و مهریه نده. وکیل راه و چاه رو بهت میگه اصلا دست دست نکن اگر نمیتونی وکیل بگیری حتما مشاور حقوقی برو
برام سوال شد چرا زنش شدی با این همه تعاریفی ک کردی ازش
نمیدونستم خیلی چرب زبون بود. با اینهمه من دوسش داشتم تنها ایرادمم این بود ی ذره غر میزدم اونم از این نظد که به قول خودشون پولدار بودن ولی سر کوچیکترین مایحتاجمم باید خودم هزینه میکردم
اولین کارت اینه که وکیل بگیری، احتمالا الان روی ترک خونه کار میکنن تا ناشزه معرفیت کنن و مهریه نده. ...
وکیل گرفتیم. ایشون میگن چند سال پرونده داشتم به پستی همچین خانواده ای ندیدم. من همه لباس و وسیله شخصی هام بخصوص لپ تاپم که همه کارام با اون راه میافته اونجاست خودشم میدونه لپ تاپ لازم دارم ولی اصلا بی توجه اند