2777
2789
تو اون اظهار نامه دادخواست نفقه دادیم ولی فعلا ۵۰۰ هزار تومن ریختن برای یک ماه  اخه من مدرکمم د ...

ارههه پونصد ک چیزی نیس خیلی بیشتره نفقت مطمعن باش

اون میخواسته ک ب عنوان نفقه حرفی داشته باشه برا گفتن

همون دادخواست ک دادی خوبه

ولی بنظرم اگ میخوای خودت زندگی کنی برو خونه خودت راهت نداد زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه

اگ هم ن ک استرداد جهیزیه هم دادخواستشو بده بعدم وکیل خوب بگیر ک راهو چندددبار رفته باشه وارد باشه حتی شده این سایت های آنلاین مشاوره آنلاین بگیر مشورت کن ببین چی میگن

همین ک خودش دادخواست طلاق داده مهریتم کامل باید بده اگ چیزی ب نامشه توقیف کن بذار اجرا..این اصلا دلیل ب اینکه تو مایل ب طلاقی نیست..حتما قبل این کارا با وکیل خوب مشورت کن 

ارههه پونصد ک چیزی نیس خیلی بیشتره نفقت مطمعن باش اون میخواسته ک ب عنوان نفقه حرفی داشته باشه برا گ ...

من ۴۰ روز شد هنوز باورم نشده همچین کاری باهام کرده یعنی اینقد  دهن بین که بخاطر حرف مادرش منو طلاق بده؟ بخدا جز یک ایراد کوچولو که هر زنی داره هیچ توقعی ازش نداشتم حتی خونه خواهر برادرامم نمیزفتم که اونام نیان چون همه اش میگفت هزینه برداره.  بهش گفتم مادرت تهدید به طلاقم کرده گفت عصبی بود ی چیزی گفتهمن فکرشم آزارم میده من به خانوادم گفتم ازت راضیم دوستت دارم. جالب اینجاست خیلی هم خسیسن موندم چه جوری اینقدر راحت دادخواست طلاق دادن. من هنوزم دوسش دارم. من کارم با لپ تاپم پیش میبردم اون حتی فکر کار منو نکرد که لپ تاپ لازم دارم. بخدا موندم چرا این کازها باهام کرد. هیچ جوابی برای خانوادم ندارم که بگم سر این بیرونم کرد. همه اش میگم مگه نفقه و مهریه میتونه آرومم کنه میتونه عزت نفسم بخره؟ از لحاظ روحی اصلا حال خوبی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۰ روز شد هنوز باورم نشده همچین کاری باهام کرده یعنی اینقد  دهن بین که بخاطر حرف مادرش منو ط ...

درکت میکنم اگ چهل روز گذشته و دهن بینه مادرشه بعید میدونم دیگ کوتاه بیاد..توام از حق و حقوقت کوتاه نیاه..نفقه مهریه جهیزیت..اجرت المثل..نظر وکیل های دیگم بپرس چی میگن برای این شرایط 

برات صبرو آرامش از خدا میخوام..امیدوارم هرچی صلاحته بشه

درکت میکنم اگ چهل روز گذشته و دهن بینه مادرشه بعید میدونم دیگ کوتاه بیاد..توام از حق و حقوقت کوتاه ن ...

ممنون عزیزم. ولی به نظر شما با اینهمه خساست که من میدونم  فقط چی هستن چه جوری دلشون اومد دادخواست طلاق بدن و مهریه بدن؟

نه نیست ولی یک هزار تومنم بدن روری هزار بار میمیرن. خرجی خونه با بدبختی  کم و کسر میداد

احتمالت آتویی سفته ای چیزی ازت ندارن ک بخوان تهدید کنن با این؟؟

اگ اینجوری نباشه احتمالا انقد سر همین پروسه اذیتت کنه ک ب طلاق توافقی راضی شی و مهریت کامل نده..حواست باشه هرچیزی امضا نکنی تواین مدت .فقط با اجازه وکیل و مشورت

اگ واقعا نمیخوایش و حوصله دادگاه و اینارو داری اصلا کوتاه نیا

احتمالت آتویی سفته ای چیزی ازت ندارن ک بخوان تهدید کنن با این؟؟ اگ اینجوری نباشه احتمالا انقد سر هم ...

دقیقا همینو بهم گفتن که میخوان اینقد دادگاه بری که خودت کوتاا بیای نه به هیچ عنوان کوتاه نمیام. اینکه دادخواست از طرف همسرمه جلسه مشاوره داره به نظرتون؟ یا فقط جلسات دادگاس؟

احتمالت آتویی سفته ای چیزی ازت ندارن ک بخوان تهدید کنن با این؟؟ اگ اینجوری نباشه احتمالا انقد سر هم ...

نه اصلا هیچی. هیچ اتویی ندارن سفته اینام اصلا. فقط چون مدرکم دکترا بود سر اینکه کار نداشتم خیلی بهن فشار میاوردن که سر کار برم همسرمم اول بیکار بود به واسطه یکی از فامیلاش سر کار  اداری رفت احساس میکنم با خودشون گفتن مهریه اش قسطی میدیم میریم برای این زن کارمند میگیریم جبران میشه. 

دقیقا همینو بهم گفتن که میخوان اینقد دادگاه بری که خودت کوتاا بیای نه به هیچ عنوان کوتاه نمیام. اینک ...

اره داره جلسه مشاوره هم .. ولی چون همسرت دادخواست داده نیازی نیس خودت باشی

پنج جلسه مشاوره داره طی۴۵روز فک کنم 

ولی اینکه نیومده تو جلسه نمیدونم هدفش چی بوده از نیومدن واقعا..شایدم داره میترسونتت فقط