2777
2789
عنوان

جوانی بادوچرخه اش به پیرزنی برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 20 پست
به نظرم اینجور آدما اصلا مهم نیستن بهشون نباید توجه کرد آدمی که شخصیت نداره پس ارزش احترام گذاشتن و ...

بله.درسته

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یعنی واقعا هست؟!  احساس میکنم تو فیلماست بیشتر! حتی اگه براش مهم نباشه حداقل تظاهر میکنه و ال ...

همون نقش هایی که توی فیلما می بینی پنجاه درصد شخصیتش از شخصیت واقعی یه انسان غیر فیلم گرفته شده و از روی واقعیت ساخته شده

سعی کن زندگی تو جوری بسازی که خودت توی رویاهات تصورش کردی ، حرف هیچ کسی برات مهم نباشه و نه کسیو قضاوت کنی ونه تو زندگی کسی سرک بکشی و نه برات مهم باشه کسی که تورو  قضاوت می‌کنه و تو زندگیت سرک می‌کشه .زندگی مثل یه بازیه که مراحل زیادی داره هر چی که بیشتر ازش میگذره مراحلش سخت تر و سخت تر میشه و تنها بازیکن این بازی خودتی و خودت این تویی که این بازی میگذرونی و از هر مرحله تجربه کسب می‌کنی و درس میگیری برای مراحل بعدیت ، پس تلاش کن برنده بازی زندگی خودت باشی و اینو بدون هر انرژی که میدی به خودت برمیگرده  هرکار خوب و بدی که میکنی آخرش به سمت خودت برمیگرده ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون نقش هایی که توی فیلما می بینی پنجاه درصد شخصیتش از شخصیت واقعی یه انسان غیر فیلم گرفته شده و از ...

قبول دارم ولی فیلما معمولا خیلی سیاه سفید میکنن ادم بد رو خیلی خیلی بد میکنن ادم خوب رو خیلی کامل و خوب نشون میدن 

از این لحاظ میگم

عزیزم بابت جواب خصوصی اینو داده بودم برات 

عزیزم عنوان تاپیک رو حداقل بخون قربونت برم

صفحه ۳۵ و ۳۶ رو بخون 

و ۱ تا ۵ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه