2777
2789
عنوان

گ💩وه ترین سال زندگیم بدون شک ۱۴۰۱ بود واسه شما چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 177 پست
1401 برای من گوه پلاس vip بود

عاشق امضاتم همچنین من بیا دوست شیم❤️🥰

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

دقیقاا برای من زهر بود  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من سال ۱۴۰۰سال خیلی بدی بود ورشکست شدم و ی ضرر مالی بزرگ خوردم پسر کوچیکم بیمار شد از ی طرف بی پولی از ی طرف طلبکارا از ی طرف از این دکتر ب اون دکتر وای خیلی بد بود 1400ولی سال 1401بهتر بود امیدوارم سال1402عالی باشه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت