2777
2789
عنوان

گ💩وه ترین سال زندگیم بدون شک ۱۴۰۱ بود واسه شما چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 177 پست

امسال همششش مریض بودم و بیمارستان بستری و هنوزم درگیرشم‌واقعا دوسش نداشتم‌کلا امیالم‌فقط دو هفته اش قشنگ بود اونم‌ تابستون بود که تازه اون موقعم‌باز یه شبش بیمارستان بستری بودم🤣😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غم از دست دادم عزیز ادمو ی شبه اب میکنه منم عشقم امسال اذر ماه فوت کرد تا الان قلبم عذا دارشه   ...

ممنون عزیزدلم🙏🏻❤

انشالله صبر زیادی میخواد داغ عزیز اونم جوون😭😭😭

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

من که امسال پیر شدم پیرررررر...‌‌هر وقت میرم جلو آینه ی نخ مو سفید شده.... شوهرم که از بس موهاش سفید شده قابل شمارش نیست.... ناشکر نیستم اما خیلی تو این سال سختی کشیدم.... برج ۱۱ پارسال باردار شدم... برج ۳ امسال بچه ۵ ماهه که مشکل داشت سقط کردم.... سزارین شدم... دیونه شدم افسرده شده... روانی شدم.... خیلیییی پیر شدم فقط خودم می‌دونم چی گذشت بهم و شوهرم...... امیدوارم سال جدید سال خیلی خوبی واسه همه باشه .....  

مگه بدتراز ۱۴۰۱ سالی بوده؟

من ک امسال هیچ حسی به عید ندارم

ن خونه تکونی نه خرید نه دیدوبازدید

ومتعجبم از برخیا ک انگاری از ی سرزمین دیگه اومدن وهمه چی عادیه براشون😔

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
من دیگ هیچچچچچ ذوقی واسه عید ندارم خدا شاهده اصلا میبینم اینجا تاپیک میزنن لباس عید گرفتید تعجب میکن ...

ماکه امسال ازآذرماه درگیریم بافوت عزیزامون😔چهلم یکی مصادف میشه بافوت یکی دیگه خدابخیرکنه گندبزنن امسالو

ماکه امسال ازآذرماه درگیریم بافوت عزیزامون😔چهلم یکی مصادف میشه بافوت یکی دیگه خدابخیرکنه گندبزنن ام ...

منم اذرماه امسال عشقمو از دست دادم سال مرگ بدد امسال چقدر جوون پر پر شد امسال