2777
2789
عنوان

داغونم

150 بازدید | 7 پست

تقریبا یه هفته پیش با نامزد عقدیم دعوا کردیم و اون رفت همه چیز و همه ی حرفام و پیامام رو گذاشت کف دست مادرش . پدر و مادرش هم چند شب پیش اومدن کلی حرف بارم کردن و کلی توهین کردن و اخرش هم گفتن این قضایا رو فراموش کنید بره . روز بعدش نامزدم اومد خونه ما ولی من از دستش خیلی دلخور و ناراحت بودم حتی سلامشم نکردم . بهم گفت رمز گوشیت چیه ؟ منم به خاطر اینکه کلی حرف بارم کرده بودن و حتی عذرخواهی هم نکردن گفتم رمز گوشیم نمیدم . اونم قهر کرد رفت . شبش کلی استوری چرت گذاشت که من از تو سرتر هستم و لقمه بزرگ تر از دهانم برات. وقتی مادرم زنگ زد گفت چرا اینا گفتی در اومد گفت دخترت نمیخوام اون کس دیگه ای رو دوست داره و بهم تهمت الکی زد . الانم دو روزه نه زنگ زده نه پیام داده . 😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنوز نامزدین و این همه توهین کردن ؛ چه برسه به ازدواج ؛ حواستو جمع کن به نظرم غلط تصمیم نگیری

من عقد کردم . اگه جدا شم آبروم میره . چون تو روستا زندگی میکنم

من عقد کردم . اگه جدا شم آبروم میره . چون تو روستا زندگی میکنم

عقد رو ندیدم :(

میدونم چی میگی ما هم همین داستانو داریم؛ فامیلامون که شهرستانن خسته شدن دیگه . 

حالا بقیه اخلاقای نامزدت خوبه؟ مرد بسازیه؟ میتونی با توهینا کنار بیای؟ اگر نمیتونی به نظرم یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ( سنگین بود ۲ دیقه سکوت ) 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

عقد رو ندیدم :( میدونم چی میگی ما هم همین داستانو داریم؛ فامیلامون که شهرستانن خسته شدن دیگه .  ...

فعلا که اون گفته منو نمیخواد و تا الان هم هیچ کاری نکرده نه پیام داده و نه زنگ زده . راضی هستم همه جوره بسازم ولی فقط آبروم نره

فعلا که اون گفته منو نمیخواد و تا الان هم هیچ کاری نکرده نه پیام داده و نه زنگ زده . راضی هستم همه ج ...

عزیز دلم . انشا.. هرچی واست صلاحه پیش بیاد ‌. واست صلوات میفرستم . انشا.. خوشبخت بشی عزیزم

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸