2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتونه؟  چه ژانری میپسندین؟

ژانرش فرقی نمیکنه و سنمم ربطی نداره بهش من خیلی فیلما رو دیدم ودوست داشتم و همیشه قبل از اینکه ببینم خیلی تحقیق میکنم که خوب باسه

ژانرش فرقی نمیکنه و سنمم ربطی نداره بهش من خیلی فیلما رو دیدم ودوست داشتم و همیشه قبل از اینکه ببینم ...

خب یهو میبینید طرف ۱۶ ساله اس. سلیقه اش هنوز نوجوانانه است. ازین لحاظ سنتون رو پرسیدم. 

خب یهو میبینید طرف ۱۶ ساله اس. سلیقه اش هنوز نوجوانانه است. ازین لحاظ سنتون رو پرسیدم. 

برا همین گفتم سنم ربطی بهش نداره چون میدونم چی فکر میکنید من اصلا سلیقه ام فرق میکنه شما اگر چیز خوبی سراغ داری ممنون میشم بگید من تحقیق میکنم اگر جالب بود برام میبینم

ببینید من به معنای واقعی خیلی فیلن دیوم و سنمم زیاد نیست و الان بین اینایی که دیدم حتی از فیلم های قدیمیه سیاه و سفید که اسمش دوازده مرد خشمگین هست بسیار خوشم اومده .ممنون که وقت میذاری😊

ببینید من به معنای واقعی خیلی فیلن دیوم و سنمم زیاد نیست و الان بین اینایی که دیدم حتی از فیلم های ق ...

پی نوشت؛ دوستت دارم

حقیقت زشت

بیمار انگلیسی

فروپاشی حلقه ی شکسته

کوهستان بروکبک

انیمه ی نانا