2777
2789
عنوان

شوهرم الان رسیده خونه میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 123 پست
عزیزم سعی کن حداقل سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ هیچوقت تموم نکنی تو خونه.هرچقدرم بی پول بشی دیگه اینار ...

تا دیشب سیب زمینی داشتم پسرم عاشقه 

سیب زمینیه تند تند میگه برام درست کن 

بخدا حسش نیس پیاده روی کنم  چنتا تاپیکم بری پایین متوجه میشی  چندشب قبلم همین بلا رو سرم ...

عزیزم تو ک دیدی قبلا هم بد قولی کرده همون عصری میرفتی خریداتو میکردی 

ولی الان مشکلو بزرگ نکن 

اشکالی نداره 

یه شب ک هزار شب نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تنبلن بعضی خانوما

تنبل نیس عزیزم بخون میگ هوای تاریک ی جای خلوت باید بره  ی مسیر طولانی اونم تو هوای سرد شوهرش اگ ی ذره غیرت داشته باشه پا میشه خودش 😐🙄

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
چرا هست ولی فکر کنم امروز نباشه روز تعطیل 

سیب  زمینی داری؟

با پنیر پیتزا؟

سیب  زمینی اپز کن بعد پوست بالاش بگیر سر چنگالو فرو کن تو سر سیب  زمینی بعذ پنیر  پیتزا بریز روز بزار تو مایکرو یا فر

من اهل دوست داشتنم تو اهل کجایی
اگه شغل همسرت جوریه نمیرسه خرید کنه بعداز ظهرا قبل تاریکی هوا خودت برو خریداتو بکن.من خودم خریدای خو ...

هر ماه خرید ماهانه میکردیم ولی یکی دوماه ماه قبل پای شوهرم اسیب دید نشد بره سرکار 

دارمدی نداشت تو این یکی دوماه 

اینه ک به این روز دچار شدیم😔

تنبل نیس عزیزم بخون میگ هوای تاریک ی جای خلوت باید بره  ی مسیر طولانی اونم تو هوای سرد شوهرش اگ ...

ارع واقعا بخدا مطمعنم اگه یکی از همینا 

جای من بود شرایطمو میدید دیگه این 

حرفو نمیزد 

خب شوهرت سرراه بود داشت میومد خونه باماشین بود میخرید دیگه الان آخه تنها تو این سرما تاریکی کجا بری ...

منم همینو گفتم اون ک تو مسیرشه خب 

دو دقیقه پیاده میشد چیزی نمیشد 

بعد انتظار داره من تک و تنها تو شب پاشم برم 

دور خونمونم پر از سگای ولگرده

بنظرم در اسرع وقت رانندگی یاد بگیر.بنظرم یه زن باید بتونه از پس کارای خودش بر بیاد

رانندگی که دیگه الان حکم راه رفتنو داره

برای امنیت خانما خیلی مهمه در ماشینو قفل می کنی راحت میری می چرخی