2777
2789
عنوان

شوهرم الان رسیده خونه میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا الان مشکلتون اینه😐 

خب این مردا هم بنده خدان خسته میشن بی حوصله میشن 

زندگی مشترک ک دیگه این لجبازی ها رو نداره خودت برو بخر نهایتش هر چی تو خونه دارین برای شام بخورین 

با این نظراتی ک کاربرا میدن الان دعواتون میشه 

عزیزم سعی کن حداقل سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ هیچوقت تموم نکنی تو خونه.هرچقدرم بی پول بشی دیگه اینارو میتونی بخری ب مقدار کم الان حداقل یه کوکو میشد درست کنی.الانم بزار یکم استراحت کنه یه ساعت دیگه باهم برید خرید

واقعا چجوری خونتون اینجور خالی میشه.... مگه میشه خونه ای جز برنج و روعن و رب چیزی نباشه. پیاز و سیب ...

پیش میاد واسه هر کسی 

ما هم بعضی وقتا هیچی تو خونمون نیس با اینکه پول هم داریم ک بخریم ولی یا حوصله خرید نداریم یا خسته ایم یا میخابیم یا سرده...

واقعا الان مشکلتون اینه😐  خب این مردا هم بنده خدان خسته میشن بی حوصله میشن  زندگی مش ...

بخدا حسش نیس پیاده روی کنم 

چنتا تاپیکم بری پایین متوجه میشی 

چندشب قبلم همین بلا رو سرم اورد 

ده شب مجبور شدم با ترس و لرز برم خرید و برگردم 

الان سردمه خوابم گرفته حوصله بیرون ندارم

واقعا چجوری خونتون اینجور خالی میشه.... مگه میشه خونه ای جز برنج و روعن و رب چیزی نباشه. پیاز و سیب ...

پیش میاد واسه هر کسی 

ما هم بعضی وقتا هیچی تو خونمون نیس با اینکه پول هم داریم ک بخریم ولی یا حوصله خرید نداریم یا خسته ایم یا میخابیم یا سرده....

اگه شغل همسرت جوریه نمیرسه خرید کنه بعداز ظهرا قبل تاریکی هوا خودت برو خریداتو بکن.من خودم خریدای خونه به عهده خودمه معمولا.الانم اگه قدر امشب نون داری نون و ماستی نون و پنیری چیزی بخورید