2777
2789
عنوان

شوهرم الان رسیده خونه میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرمون کوچیکه پیک و اکلا  سوپری خودش بیاره از این چیزام نداریم  اینجا گفتم قبلش بگم  ...

وا یعنی واقعا خودت چرا نمیری خرید  شوهرت از کار اومده خستست تو چی  یه تو که پا برو خرید کن بیا دیگه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
منم حسشو ندارم چطور انتظار داره من تو سرما  برم بیرون اخه

اگه خانه داری و بچه نداری و بیکار کنار بخاری خوابیدی وطیفه توعه بری خرید

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
وا یعنی واقعا خودت چرا نمیری خرید  شوهرت از کار اومده خستست تو چی  یه تو که پا برو خرید کن ...

خب میگم خوابم میاد سردمه کلی پیاده باید 

برم حسش نیس واقعا

ازبیرون سفارش بده براتون بیارن یه چنباری اینکارو بکنی متوجه میشه چیزی تو خونه ندارین خودش خرید میکنه ولی بهتره یروز تعطیل لیست خرید بردارین و هفتگی یا ماهانه خرید کنید اونجوری دیگه بهونه ای نداره یا زودتر بهش پیامک میکردی سرراهش بخره   

واس خودت غذا سفارش بدع بزا گرسنه بمونه بفهمه چی به چیه ازدواج کرده نوکر استخدام نکرده ک

اگه نوکری باشه مرد هم نوکر زن نیست که صبح تا شب بره سرکار خانوم بشینه خونه

راهکار بدین واسه خوب شدن حال همدیگه نه جنگ و دعوا

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اخه قشنگم لحن صحبت خیلی تاثیر داره. منم شاغلم همسرمم همینطور این اتفاق برا منم افتاده دستش بند بوده نتونسته جواب بده تو راه پله زمانی ک میخاست بیاد داخل گفتمش عزیزم میشه بیزحمت فلان چیز رو از سوپری برام بگیری بازم اگ خسته ای خودم میرم خب وقتی انقد قشنگ باهاش صحبت کردم میمونه تو رودروایسی لحن خوبم و میره. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
ازبیرون سفارش بده براتون بیارن یه چنباری اینکارو بکنی متوجه میشه چیزی تو خونه ندارین خودش خرید میکنه ...

گفتم ک عزیزم رستوران اینا نداریم 

وگرنه کارم راحت بود