2777
2789
عنوان

شوهرم الان رسیده خونه میگه

2783 بازدید | 123 پست

قبل از اینکه بیاد خونه زنگش زدم جواب نداد 

قبل از اینکه ماشین بیاره تو رفتم گفتمش برو خرید 

میگه من حال ندارم خستم خودت پاشو برو 

حاضره خودش دو دقه پیاده نشه بره از سوپری چیزی بگیره

ولی من بدبخت تو این سرما پیاده بفرسته 😡😡

کنار بخاری خوابم گرفته چیکار کنم ؟

چیزی واسه شامم نداریم هی خدا

ی حاضری بزار 

بعد فردا برو بخر

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب یه نیمرو بزن 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

من خرید کردنو خیلی دوس دارم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من از خدامه برم بیرون .

خیلی کم پیش میاد تنهایی برم خرید.

پاشو تنبل نباش برو کنسرو ماهی با لوبیا و قارچ بخر بیار.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️