2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 57 پست

دوباره رابطمون اوکی شد.

من بشدت بهش وابسته شده بودم و دوستش داشتم.

اینم بگم که تجربه اولم بود

تولدم شد و مثل بقیه فقط یه تبریک گفت کار رو بهونه کرد و نیومد منو ببینه اون روز

فقط حرفای قشنگ میزد طوری که با وجود همه کم و کاستی هاش من باز قبولش داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره رابطمون اوکی شد. من بشدت بهش وابسته شده بودم و دوستش داشتم. اینم بگم که تجربه اولم بود تول ...

بی خیالش شو تااینجا معلوم شد یا زن داره یا دوس دختر بدددده

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

تولدم که هیچ کاری نکرد

ولنتاین شد خودش پیشنهاد داد بریم بیرون و من هرچی منتظر موندم خبری ازش نشد و شب اومد گفت مرخصی ندادن بهم

خیلی ناراحت شدم و یکم سرد برخورد کردم باهاش . گفت فردا برات جبران میکنم قول میدم.

فرداش پیام صبح بخیر فرستاده بود و اون اخرین پیامی بود که به من فرستاد.

بعد از اون هرچی بهش پیام دادم و دوبار زنگ زدم جواب نداد. رفته بود. دقیقا مثل دفعه قبل

بازم بدون هیچ علتی

درصورتی که دفعه قبل که برگشت بیشتر از ده بار عذرخواهی کرد

چرا

نمیدونم کجای کارو اشتباه رفتم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چیکار کردم که همه ازم دور شدن حتی دوستام همه رفتن هیشکی نیس هیشکی نمونده هیشکی 

قبلا هم تنها بودم اما الان دیگه کاملا هیشکی رو ندارم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

با تمام وجود حست میکنم 🖤🥲

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

حالم بده

احساس ادم های بازیچه بهم دست داده

میخندم عادی رفتار میکنم ولی از درون دارم میسوزم

یعنی علت این رفتاراش چیه

اینم بگم امروز به همون شماره ای که گفته بود خط مامانمه زنگ زدم و در کمال تعجب دیدم خاموشه 

دارم مطمئن میشم که دفعه قبل هم بیمارستانی در کار نبوده و منو سر کار گذاشته بوده

عزیزم نمیتونم قضاوت کنم 

ولی ی چیزی بگم بهت مطمئنا کاسه ای زیر نیمکاسه اش هس 

چون قبلا یکیو دیدم ک ب یه بهانه ای دعوا کرد رفت بعدش ک کاراشو کرد سفر خارج رفت و کاباره و ... اینجورچیزا برگشتنی پی ام داد چخبر🙄🙄🙄

ینی میخاس یکیو داشته باشه هرازگاهی قهر کنه بره دنبال کاراش حالا هرکاری برگرده عذر بخاد قربون صدقه بره .

ینی میخاد تو اب نمک بخوابونه .

حالم بده احساس ادم های بازیچه بهم دست داده میخندم عادی رفتار میکنم ولی از درون دارم میسوزم یعنی ع ...

دقیقا

بیمارستانی در کار نبوده 

این آقا انگار متاهله

و یا با کسی دیگه توی رابطه هست

خیلی قشنگ بهت دروغ میگه و به شدت زبون بازه که اینجوری بهش وابسته شدی

خودت زودتر بلاکش کن و از شرش راحت شو