2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.یسره گلوشون خلطیه.متنفرم واقعا.تو مهمونیها انقدر بهسون تاکید میکنم که مراقب باشن کسی اذیت   ...

انشاءالله خوب میشن

دختر من که حتی نمیتونه بخوابه از بس سرفه میکنه

انشاءالله خوب میشن دختر من که حتی نمیتونه بخوابه از بس سرفه میکنه

دخترای منم همینن.بعضی شبها ده بار پامیشم میرم جاشونو دریت میکنم بلکه بتونن یکم نفس بکشن.صداشون میاد تا اتاق ما.عنبر نسارا رو امتحان کنیم ببینیم چطور میشه.دارو که فایده نداره.البته سیتریزین تاثیر داره ولی ممیشه که مدام سیتریزین بدمم

دخترای منم همینن.بعضی شبها ده بار پامیشم میرم جاشونو دریت میکنم بلکه بتونن یکم نفس بکشن.صداشون میاد ...

از خدا میخوام هیچ بچه ای مریض نباشه،

منم همینم با این تفاوت که هیچوقت نمیرم اتاق خودمون😭 تا صبح حواسم بهش هست

مادریم دیگه، اینا رو باید با خون دل بزرگ کنیم، خدای بزرگ مواظبشون باشه و ما هم در کنارشون آرامش داشته باشیم

از خدا میخوام هیچ بچه ای مریض نباشه، منم همینم با این تفاوت که هیچوقت نمیرم اتاق خودمون😭 تا صبح حو ...

الهی آمین.منم گاهی طولانی میشه یشب میرم تو اتاق خودمون مثلا.ولی مدام تو رفتو آمدم.البته دخترای من ۹ و پنج ساله هستن

الهی آمین.منم گاهی طولانی میشه یشب میرم تو اتاق خودمون مثلا.ولی مدام تو رفتو آمدم.البته دخترای من ۹ ...

همیشه سلامت باشن ایشالا،خیلی ممنونم عزیزم که جواب من رو دادید.

پسر منم همینه 

دوماه مریضه بیست روز خوبه

اینسری شربت ارژی پلاس براش گرفتم سیستم بدنشون تقویت کنه

شب هم کف پاهاشو با ویکس جرب میکنم 

وپشت گوشاشو خداروشکر امروز کمتر سرفه میکنه 

ی ویکس هم هست قلمی مخصوص بینی اونم هرشب موقع خواب میدم استشمام کنه فعلا که بهتر شده

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی