2777
2789

اولیشو به عنوان چراغ سبز خودم میگم

برای اینکه نشون بدم حرفهای بقیه رو متوجه شدم دهنمو باز میکنم و میگم عاااااااااا و لازم نیست توضیح بدم که چقدر غیرمعموله

یا یه چیز خیلی پر تکرارتر اینه ک وقتی آب یا هر نوشیدنی میخورم احساس عرق خوردن بهم دست میده و بعدش لیوان تموم شده رو، روی سرم میریزم و تکون میدم🤫😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂

منم تا چند سال پیش گاهی سریال کره ای میدیدم، تقریبا کارایی رو که گفتی وقتی خیلی سَرخوش بودم انجام میدادم. آنیووووو رو هم مث خودشون الکی پشت سر هم تکرار میکردم و توی خونه میچرخیدم🤣

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

من تا حالا دو تا سریال کره ای دیدم اوک نیو و پزشک دربار هیچ عادتی ازشون یاد نگرفتم اما یه فیلم ایرانی بود پاستا ریونی پسره تکیه کلامش پَ؟ بود منم یاد گرفتم الان تکیه کلامم شده خیلی بده