2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده سال بزرگ تره

رفیقمه

مثل مادر نگرانه

درواقع یه مامانه اما خیلی جوون تر

من عاشق خواهرمم 

کاش داداشمو میدادم دوباره یه خواهر دیگه بهم میدادن

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
ده سال بزرگ تره رفیقمه مثل مادر نگرانه درواقع یه مامانه اما خیلی جوون تر من عاشق خواهرمم  ...

دقیقا خواهر بزرگتر  مادر دومه🥺❤️

من دوتا خواهر دارم که روشنی بخش زندگیمن

بدون اونا رو نمیتونم تصور کنم

یکیش بزرگتره یکیش کوچیکتر

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

ده سال کوچیک تر از منه..

فوق العاده زیاد دوسش دارم 

و بیش از حد منو دوست داشت..اما تازگیا به خاطر رفتارایی کن مامانم باهام کرده اونم یاد گرفته همونطوری میکنه باهام..

هر طور بی احترامی.. 

قهر میکنه 

حرف نمیزنه

یه حرفایی میزنه که ادم بزرگ به ادم نمیزنه

خیلی دلم میشکنه 

مثلا همین دیشب.. از دیشب تو خونه یه کلام حرف نزدم تا الان به خاطر رفتارای مامانم و ابجیم 

و همه ش تقصیر مامانمه 

که وقتی باید عصبانی میشدم به ابجیم تا یکم حساب ببره نذاشت 

تا اون اذیتم کرد گفت بچه ست 

و همش منو جلوش خرد کرد 

اونم شده عین مامانم.. 

دو ماهه همه چی بینمون فرق کرده .. 

دقیقا خواهر بزرگتر  مادر دومه🥺❤️ من دوتا خواهر دارم که روشنی بخش زندگیمن بدون اونا رو نمیتون ...

پاره ی تنمه خواهر منم

با این ک همه چیزمون متفاوته امااااا خیلی دوست داریم همو

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
ده سال کوچیک تر از منه.. فوق العاده زیاد دوسش دارم  و بیش از حد منو دوست داشت..اما تازگیا به ...

اشکال نداره عزیزم بزرگ میشه  چند سالشه؟

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
ده سال کوچیک تر از منه.. فوق العاده زیاد دوسش دارم  و بیش از حد منو دوست داشت..اما تازگیا به ...

ده سال بزرگتم .. با اینکه ده سالم بود ولی براش مادری کردم 

مامانم کارمنده همیشه من نگهش داشتم 

از نشستن تا راه رفتن و غذا خوردن رو من بهش یاد دادم 

انقدری با من بود که به منم میگفت مامان 

الان هشت سالشه .. عاشقشم جونم به جونش بنده اما به خاطر رفتارای مامانم انگار دیگه ازم متنفر شده:) خیلی حس بدیه 

چون تو خونه بیشتر از هرکسی هوامو داشت با اینکه بچه ست ولی الان اون بدتر از همه شده 

پاره ی تنمه خواهر منم با این ک همه چیزمون متفاوته امااااا خیلی دوست داریم همو

میفهمممم

خدا سالیان سال حفظش کنه براتون💖

همچنین شما خانوم متشخص و مهربون❤️🫂🧿

❤️❤💖🫂