یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نامحرم روکه الکی نوشتم واسه بیاید😁 ولی میخوام یه مدت باهمسرسابقم برگردم به زندگی ببینم آدم شده یانه اگه شده بعداهمه بفهمن اگه نشده بود نفهمن لطفاکسایی نظربدن که عاشقن یاحداقل بفهمن درک اززندگی داشته باشن میگممحرم بشیم بدون اینکه کسی بفهمه باهم یه ۳ ۴ ماهی زندگی کنیم اگه شدکه هیچ نشدهم بازمکافات نکشیم نگیداگه خوب بودهمونجازندگی میکردید.. چون یسری کارهارومن انجام ندادم یسری هم اون حالامیخوام هم یسری هارومن انجام بدم هم اون ببینم شایدشد. حالانظرتون
نامحرم روکه الکی نوشتم واسه بیاید😁 ولی میخوام یه مدت باهمسرسابقم برگردم به زندگی ببینم آدم شده یا ...
آها از این لحاظ به نظرم خوبه هم اینکه بعدا پشیمون نمیشین که چرا به همدیگه فرصت دوباره ندادین و هم اینکه اگه کسی نفهمه در نتیجه هیچ کسی هم قضاوتتون نمیکنه