2777
2789

چیکارمیکنید چی میخورید که حالتون خوب بشه؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

تا حوالی 20 هفته طبیعیه. بعضیا تا 14 هفته تهوعشون قطع میشه اکثرا هم تا 20 هفته نرمال میشن... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حوالی 20 هفته طبیعیه. بعضیا تا 14 هفته تهوعشون قطع میشه اکثرا هم تا 20 هفته نرمال میشن... 

من تهوع ندارم ولی بی انرژی و بیحالم همش دراز میکشم😢

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

آره،همش هم گشنمه دلم غذا میخاد ،دیشب شیرموز خوردم حس میکنم امروز صب پاشدم سرحالترم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

سن بارداریمون مثل همه،دهم باید برم سونو تعیین جنسیت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اشکال نداره طبیعیه. درست میشه کم کم. من گاهی میگم خداروشکر که ادم اون روزا انرژی نداره و گرنه ما خانوم ها یه جا نمیتونیم بشینیم جون داشته باشیم پا میشیم کار میکنیم خدای نکرده بچه مون سقط میشه به خاطر فعالیت زیاد همون بهتر که چند ماه اول استراحت بیشتری, داشته باشیم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بسلامتی عزیزم

فدات انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی گلم