2777
2789
عنوان

عكس اشپز خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 39 پست
خریدی حتمااااااا حتماااااا پشت سینکت پنجره بزار اوف عالی میشه با چند تا گلدون 😍😍😍😍

حتما انجامش ميدم واقعا هيلي دلباز ميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاکید داشتم سفید باشه ولی تاج بالا و پایینو مشکی زد😂😂😂

ترکیبشم قشنگه باز😍

منم دوست دارم رنگ سفیدو 

فک کنم هودت مشکی بود اره؟ مال منم اینجوریه ،هود مشکی ،کابینت های کنارش سفید 

دوباره مشکی،سفید ..

عزیزم کمی بالاتر توضیح دادم من که نگفتم نمیخره و نمیشه من خودمم به تمام اهداف مالیم رسیدم و اتفاقا ...

چرا بی فایده ست؟

خیلی ادم حس خوب میگیره با این کار بنظر من این خودش یکی از مهم ترین فایده هاشه

ترکیبشم قشنگه باز😍 منم دوست دارم رنگ سفیدو  فک کنم هودت مشکی بود اره؟ مال منم اینجوریه ،هود ...

آره مشکیه میخاستم گاز و هود و فر رو هم سفید بردارم دیگه گفتم نه یکم خودشو بکنه این 3 تارو مشکی برداشتم با مایکروفر رو

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

آره مشکیه میخاستم گاز و هود و فر رو هم سفید بردارم دیگه گفتم نه یکم خودشو بکنه این 3 تارو مشکی برداش ...

عیب نداره قشنگه 

همه چیزم سفید باشه چشا اذیت میشه ..

به خوشی زندگی کنین 💕😍 

با اونیکی کاربریم تو خصوصی حرف زدیم ..

همون که نوشتی اطلاع از وضعیتم میدم . 

امیدوارم خوشبخت باشین با بچه هات😘❤️

عیب نداره قشنگه  همه چیزم سفید باشه چشا اذیت میشه .. به خوشی زندگی کنین 💕😍  با اونیکی ...

فکرای دیگه داشته برای زندگیم ولی این شد انشاله با بچه هام ولی زندگی خوبی داشته باشیم

آهان پس شما اون کاربری 👌

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

فکرای دیگه داشته برای زندگیم ولی این شد انشاله با بچه هام ولی زندگی خوبی داشته باشیم آهان پس شما او ...

انشالله عزیزم انشالله😘💕

اره همونم که ناز دارم 😂😂

هروقت یادم میفتی دعاتون میکنم ،خیلی گلی❤️

چرا بی فایده ست؟ خیلی ادم حس خوب میگیره با این کار بنظر من این خودش یکی از مهم ترین فایده هاشه

اره اوایلش برای منم خیلی جذاب بود، من خودم همش رویا پردازی میکردم دنبال نمونه و کاتالوگ بودم از طرفی قیمتا روز به روز بالا میرفت همش نگران میشدم نکنه اینو نتونیم یا حیف دیگه نمیتونیم اینجوری بزنیم 

یا گاهی انقد چشمم دنبالشون بود و پروسه رسیدن به خونمون طولانی شد، حس رخوت بهم دست میداد از وسایل و آشپزخونه خودم بیزارمیشدم بی طاقت میشدم که پس چرا نمیرسم به اونا

کلی عکس و فیلم از نمونه کارای کابینت و وسیله خونه تو گوشیم ذخیره کرده بودم اما موقعش که رسید اصلا نگاه به هیچ کدوم ننداختم انقد خود مغازه ها و پیجا نمونه کارای خفن دارن که کلی دایره انتخابو برات وسیع میکنن

پس در مجموع به نظرم بیهوده بود