2777
2789
عنوان

عكس اشپز خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 39 پست
کو کو من ندیدم اسی

من نذاشتم يكي از كاربرا گذاشت

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووه حالا بذار بخرید بسازید بعد به فکر دیزاین آشپزخونه باش، یه سیبو بالا بندازی هزارتا چرخ میزنه ت ...

از قدیم گفتن وصف العیش نصف العیش

آدم بارویاهاش زندگی کنه جوری که انگار همین الان همشونو داره خیلی زود بهش میرسه

من همیشه با رویاهام زندگی میکنم و به تک تکشون میرسم

انشأالله ميخريم من مثبت نگرم بعدشم به محض خريدن شروع ميكنيم به ساختن و مدلاي ساده و قشنگ هيچ وقت دمد ...

ایشالا، تجربه ی خودمو گفتم کلی مدل مد نظرم بود اما موقعش که رسید همه رو گذاشتم کنار 

انشأالله ميخريم من مثبت نگرم بعدشم به محض خريدن شروع ميكنيم به ساختن و مدلاي ساده و قشنگ هيچ وقت دمد ...

خریدی حتمااااااا حتماااااا پشت سینکت پنجره بزار اوف عالی میشه با چند تا گلدون 😍😍😍😍

از قدیم گفتن وصف العیش نصف العیش آدم بارویاهاش زندگی کنه جوری که انگار همین الان همشونو داره خیلی ز ...

عزیزم کمی بالاتر توضیح دادم من که نگفتم نمیخره و نمیشه

من خودمم به تمام اهداف مالیم رسیدم و اتفاقا به خاطر تجربم گفتم که تا قبل از زمان عملی شدن تصمیم درباره خرید وسیله و دیزاین بیهوده ست

نظر و تجربه شخصیمه

از قدیم گفتن وصف العیش نصف العیش آدم بارویاهاش زندگی کنه جوری که انگار همین الان همشونو داره خیلی ز ...

👏🏻👏🏻👏🏻براي همين هنوز به كسي نگفتم ميخوايم زمين بخريم اخه بعضيا مثل همين كاربر عزيز ته دل ادمو خالي ميكنن

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه