2777
2789
عنوان

شکمم خیلی بزرگه انگار حاملم😱

770 بازدید | 20 پست

خانوما برای بلغمی شکم چه راه هایی پیشنهاد میدین؟هیچی نمی خورم ها بخدا ولی شکمم حال به حال میشه موقع خواب کوچیک طی روز بزرگ وسفت 😫

وای منم

همه فکر میکنن حاملم🤣

میگم نه 

این همه جذابیت و مهربونی و محبت و ادب و خوبی تو بدن لاغر جا نمیشد 

برا همین شکمم زده بیرون

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات و سردی حذف کن، گرمیجات بخور، تو غذاهات ادویه گرم بریز، تحرک تو بالا ببر، پیاده روی عالیه، غذای ابکی زیاد بخور برای اجابت مزاج، شبا زود بخواب استرست کمتر شه، صبح زود بیدار شو، ارده و شیره صبحا بخور طبعت گرم شه 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
منم شکمم بزرگه ،وزنم ۵۸ قدم ۱۵۷ ،شکمم بشدت تو ذوق میزنه😑

گلم منم ١٥٧ منم وزنم ٥٨ بود شكم داشتم الان شدم ٤٨ و ٧٠٠ شكم ندارم ولي ميخوام ٧٠٠ گرم ديگه كم كنم 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
عزيزم حدود ٢٠ كيلو اضافه وزن داري اين ٢٠ رو كم كني شكمت اول از همه كوچيك ميشه 

تلاش میکنم بخدا😢من قبلاً ۷۰بودم اندامم خیلی خوب بود ،الان ۱۳کیلو باید کم کنم آخه چطوری😭