2777
2789

فکر نمی کنم الان براش مشکل که به وجود اومده به خاطر چشم زخمه

من یه دوست دارم به شدت به شدت خوش شانسه یعنی از همه طرف فقط خوش شانسی و‌خوشبختی بهش می باره

همیشه هم از خوشیهاش پیش همه و‌حتی اینجا گفته ولی هر روز خوشبختر می شه و‌هیچ اتفاقی هم نمی افته براش چون باور نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂الان میان چشش میزنن میگی چرا گفتم 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

اینجا خیلی چشم شور وجود داره من از خیلیا شنیدم اینجا از خوشی هاشون گفتن و چشم خوردن.... از قدیم این مسئله تو سایت بود

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

واقعا چجوریه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

کلا توی سایت معتقدن ک نباید از خوشی های زندگیت حرف بزنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مثلا خودش اصلا هیچ چیزی نداشت ولی الان یه شوهر تریلیاردر گیرش اومده هر جا پا می زاره براش فقط خوشبختی رو‌می یاره

شوهرش زن ذلیل ترین مرد دنیاست به شدت زیباست شوهرش و خوش اخلاق و خیلی خیلی خیلی پولدار و تحصیلکرده

برعکس دختره نه قیافه نه هیکل نه قد نه شغل نه پول 

ولی من هرجا چیزی گفتم اون جریان کنسل شده واسم دیگه یاد گرفتم تا چیزی قطعی نشده چیزی نگم و قطعی هم شد همه جا و هرلحظه جارش نزنم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

اره دقیقا همینه هرکی باور داشته باشه و بگه وقتی من از خوشبختیام بگم چشم میزنن و فلان براش اتفاق میوفته

ولی هرکس باور نداره براش اتفاقی نمیوفته

هرچیزی توی افکارته و باورش داری اتفاق میوفته و هرچیزی که نیست ن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱