2777
2789
عنوان

برای مهمونی کدوم منو خوبه 🦋🙏کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 25 پست

یه نکته میگم اگه مرغت تو فریزع و باید بزاری یکم بجوشه یه پیاز خرد کن بریز داخلش نمک و زرد چوبه م که حتما میریزی بعد که ابکشی کردی پیازارو هم بریز بره.. خیلی خوبه بو و طعم خاصی که مرغ داره و یجوریه رو بخودش میگیره

دستور پختی که تو گول هست برای زرشک پلو خیلی خوبه ولی این که میگه تو مرغم زعفرون بریزی خوب نیست خورشتش کلا بوی زعفران میگیره انگار داری زعفرون خالی میخوری همون برای تزئینش با زرشک و برنج خوبه 

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥

زرشک پلو با مرغ....مرغ هارو باز پیاز رنده شده و ادویه ها بزار بپزه نیم پز که شد درش بیار مرغ ها رو خوب سرخ کن همه طرفش رو از توی تابه در بیار و به آب مرغ ها اضافه کن توی همون تابه رب رو سرخ کن تا رنگ باز کنه بعد به خورشتت اضافه کن و بعد توی یه تابه دیگه هویج و فلفل دلمه با روغن کم تفت بده و باز به خورشتت اضافه کن 

در آخر هم نمک غذا رو چک کن و زعفرون دم کرده بزن 

(حتما پیاز رو رنده کن تا به خورشتت لعاب بده)

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان چه ربی با چه مارکی خوبه رب خونگیم تموم شده باید بخرم 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
دوستان چه ربطی با چه مارکی خوبه رب خونگیم تموم شده باید بخرم 

رب سحر

رب طبیعت 

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥
زرشک پلو با مرغ....مرغ هارو باز پیاز رنده شده و ادویه ها بزار بپزه نیم پز که شد درش بیار مرغ ها رو خ ...

مرسی منم همیشه پیازو زنده میکنم ولی الان مرغو گذاشتم بیرون تا با زعفرون یا زردچوبه و نمک و فلفل بزارم طعم دار بشه بعد با کره سرخ کنم بزارم توی سسش بنظرت اینجور خوب میشه من دلمه و هویج هم میزنم فقط برای طعم دار شدنش 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

قرمه سبزی....

گوشت ها و با یه پیاز درشت بزار بپزه سبزی هاتو هن بزار خوب خوب سرخ بشن جوری که سبزی ها کامل سیاه بشن بعد چندتا لیمو عمانی بردار (من برای دونفرخورشت سه تا برمیدارم) گوشتش رو جدا کن هسته هاشم از گوشتش جدا کن تا خورشتت تلخ نشه و به سبزی هات اضافه کن یه تفت کوچیک بده و بریز توی خورشتت 

سعی کن هیچ چیز اضافه ای به دستورت اضافه نکنی تا طعم اصلی خورشت رو برنگردونه فقط اگه دوست داشتی یکم شنبلیله خشک در آخر به خورشت اضافه کنی عالی میشه لوبیاهاتم بپز نیم ساعت آخر به خورشت اضافه کن لیمو عمانی هم که گوشتشو جدا کردی و ریختی توی خورشت اما برای قشنگی میتونی یکی یا دوتا دونه ای بندازی توش اما حتما قبلش یک ساعت توی آب ولرم بزلر تا تلخیش گرفته شه

خورشتت هم حتما ۵/۶ساعت با شعله کم باید جا بیوفته

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
کی شروع کنم برای پختن مرغ برای شام میزارم 

عزیزم هرچی زودتر بهتر به نظرم از ساعت ۴ دیگه شروع کن تا حداقل یک ساعت قبل اومدن مهمونات به همه کارات رسیده باشی قرمه سبزیتم از الان بزار 

مرسی منم همیشه پیازو زنده میکنم ولی الان مرغو گذاشتم بیرون تا با زعفرون یا زردچوبه و نمک و فلفل بزار ...

فدات عزیزم

من هیچ وقت مرغ رو زنده سرخ نکردم اعتقاد دارم اونجور که باید طلایی و خوشرنگ نمیشه همیشه یکم نیم پز میکنم بعد سرخش میکنم اونجوری واسه من بهتره یه بارم که اومدم زنده سرخ کنم کلی آب انداخت مرغم😄

چه استدلالی دو تا پختنی چرا خوب نمیشه فقط خاستی یچیژی بگیااا  

سلیقه خودم‌‌گفتم خانمی بایدی وجود نداره ☺

اگه دقت کرده باشی اخرشم گفتم بازم‌خودت بهتر میدونی 

منم مثل شما حق نظر دارم ندارم!!؟؟ 

چرا میگی خواستی یه چیزی بگی؟ واقعا نمیتونید بدون دعوا حرف بزنید؟