2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین کوچولوعه من🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دنبال طعنه و کنایه هستین 

خدا به اندازه ی قلبتون بهتون بده

استاتر خوشبخت بشی انشالله

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
حالا ایشالا خوشبخت بشی ب ما چ چجوری راضی شده  فقط امیدوارم از اونایی نباشن که بعدا همینو بکوبن ...

حق گفتیا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فقط حرکت بابات😐🫥🫥🫥🫥

ینی عملا در قبال پول ....

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
 واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فک کنم صدا خندمتا خونه همسایه ام رفت

باور کن اینکار بیشتر بی ارزش کردن اسی بوده 

ازدواج کنن بعد یه مدت که تب عشقشون بخوابه چه سرکوفتها که از پسره و خونوادش بخوره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

کسی درباره مهریه حرف زد؟؟؟سری پاچه مردم میگیرین

@نی_نی_یار_پنج  

پاچه گرفتن کار حیونه عزیزم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
حق گفتیا

قربونت حق گو ام من 😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

باور کن اینکار بیشتر بی ارزش کردن اسی بوده  ازدواج کنن بعد یه مدت که تب عشقشون بخوابه چه سرکوف ...

خدا نکنه

ولی اره درست میگی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بابا ول کنین دیگه 

همه گیر دادن به اینکه بابات در قبال پول راضی شده 

بیخیال 

یه نفرم کع اینجا از زندگیش راضیه همه حسودا ریختن که بگن بابات ال بود بابات بل بود 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
آخه ادم خودشم دلش میخواد جهیزیه ببره 

کی گفته 

ما با بابام رفتیم خرید فرش گفت کم کم بخریم یسریارو ما در کل رسم حهیزیه کاملم نداریم اما اونموقع وضعمون خوب بود قرار شد بخریم

تو مغازه نامزدم زنگ زد گفت کجایی گفتم فلان جا برا خرید فرش اومدیم گف صبر کنید منم بیام

اومد کل پولارو خودش حساب کرد

به بابامم گفت دوست دارم خودم برای خونم وسیله بخرم همینکه دخترتونو دادین از سرمم زیاده هیچی نمیخوام و ازتون ناراحت میشم

بعدم دیگه هر روز باهم میرفتیم خرید😶

.                            

بابا ول کنین دیگه  همه گیر دادن به اینکه بابات در قبال پول راضی شده  بیخیال  یه نف ...

واقعا

به شماها چه آخه 

اون نظرتون درباره کادوی ولنتاین میخواست

نه درباره باباش زر بزنید اه

یکم شعوررررر داشته باشیددد