2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

56 بازدید | 4 پست

خیلی شرایط بدی دارم مادرشوهرم زبونش تلخه چون بچه اخربوده شوهرم مجبورش کردن کلفتیشونو کنه اولی ک ازدواج کردیم شوهرم کارمند تهران بود بعد گرونی برگشتیم مادرشوهرم خیلی خوشحال بود چون شوهرم ن پولی داشت رهن کنه ن بخره اومدیم شدیم کلفت خانم و اقا هرچی درمیاریم باید بدیم گوشتو پلو ظهرو شب بخورند پدرمو دراورده هروز بزور ازجونم همه جارو میشوره اینقدر دلم گرفته هشت تا بچه داره جاریام همه دیوار بدیوارند ماهی ی بار سرنمیزنندبهش ولی همش پز اونارو میده درصورتی ک حتی بهش نگا هم نمیکنند خیلی حرفای بدمیزنه من ک ازبس شب و روز گریه میکنم و قران میخونم بعد برادرشوهرام اینقدر غدمای بذی هستندو ازشوهرم متنفر هی میان ازشوهرم بدمیگند باباومامانش اذیتمون میکنند بخدا ازشون نمیگذرم فقط دنبال فرصتیم از اینجا بریم بخدا خیلی بدبختیم همش جاریام حالت مسخره دارند ب من نگاه میکنند ولی ازشون نمیگذرم چ دختراشون چ پسراشون هرچی دعامیکنم خدا چرا جوابمو نمیدی اینقدر باشوهرم نمازو قران میخونیم خدا راهو برامون بازکنه همش خدا بدترسرما میاره اونا روز ب روز بهترو عزیزتر بخدا همش میگم خداکنه مادرشوهرم عاقبتش بخیر نشه شمام دعاکنید

شرایط خیلی سختیه عزیزم خدا واستون درست کنه همه چیزو.منم دوتا جاریم بدجنسن ولی نمیدونم چرا عزیزترن.اگر سالی یه بار بیان سربزنن ولی من هرهفته خونه مادرشوهرمو تمیز میکنم بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله عزیزم گره زندگیت به زودی باز بشه و روزهای خوبی در انتظارت باشه و جواب این صبر کردن هات را بب ...

ممنون عزیزم همین امشب بیرون بودم بادوستامون زنگ زدن ساعت ده بای حالت طلبکاری کجایی وای خیلی اذیت میکنند خداکنه خدا کمکمون کنه

شرایط خیلی سختیه عزیزم خدا واستون درست کنه همه چیزو.منم دوتا جاریم بدجنسن ولی نمیدونم چرا عزیزترن.اگ ...

عزیزم برات دعامیکنم ک ی شرایطی پیش بیاد ک دیگه نری خداکنه مادرشوهر منم لال بشه