2777
2789
عنوان

سالگرد مادر شوهر آینده

170 بازدید | 12 پست

سلام امروز سالگرد مامان عشقمه فعلا ازدواج رسمی نکردیم که بشه مادر شوهر

عشقم خیلی داغونه سعی میکنه پیش من بروز نده اما حالش خیلی بده بنظرتون چیکار کنم و اینکه نمیتونم برم پیشش خیلی ناراحته 🥲💔

تعداد رای : 3
نظرسنجی
🥺
1
33%
💔
2
66%

برو پیشش 

تنها نباشه 

همیشه این کارش میمونه یادش

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوس پسرم مامانش مرد مراسمشم رفتیم اولش داغون بود بعدش خودش میومد دنبالم میرفتیم پیکنیک و گردش تا یادش بره البته منم تا یمدت هرچی بداخلاقی و بدعنقی که سرم میاوردو نادیده میگرفتم میدونستم بخاطر دلتنگی مامانشه

🚫😁No Sign
والا دوس پسرم مامانش مرد مراسمشم رفتیم اولش داغون بود بعدش خودش میومد دنبالم میرفتیم پیکنیک و گردش ت ...

آخه الان دو سال شده و خیلی وابسته مامانش بود خیلی داغونه و هر کاری میکنم میگه خوبم اوکیم اما حالش بده

آخه الان دو سال شده و خیلی وابسته مامانش بود خیلی داغونه و هر کاری میکنم میگه خوبم اوکیم اما حالش بد ...

وابسته تر از دوست من نبود بابا

داره ادا درمیاره لوس کنه خودشو

🚫😁No Sign

داغ مادر هر روز بد تر میشه هیچ وقت تموم نمیشه مخصوصا اگه مادر مهربون و مظلوم و فداکار بوده باشه مگه میشه خوبی هاشو فراموش کرد مگه جای خالیش پر میشه مگه احساس کمبودی که ادم داره درست میشه تمام دنیا رم بدن این زخم خوب نمیشه مگه خنده هاش از یاد آدم میره مگه آرزوهایی که ندید و رفت از یاد آدم میره عذاب وجدانی که آدم به خاطر شاد نکردنش داره مگه پاک میشه روزهایی که باهاش بودی اذیتش کردی یا شاد بودی باهاش خاطراتش مگه از یاد میره شادی ها با تو رفتند مادرم غم تو همیشه تا لحظه مرگم در دلم میماند فقط به امید دیدار مجدد با تو نفس میکشم فقط میخام بیاگ پیشت فقط تو رو میخام هیچ چی نمیخام به چه امید ازدواج کنم بچه دار بشم امیدم تو بودی همه چیزم تمام آرزوهام 

داغ مادر هر روز بد تر میشه هیچ وقت تموم نمیشه مخصوصا اگه مادر مهربون و مظلوم و فداکار بوده باشه مگه ...

عزیزم درسته که نمیشه اما یکی میتونه کمک کنه که ع اون حال و هوا یکم در بیاد..

عزیزم درسته که نمیشه اما یکی میتونه کمک کنه که ع اون حال و هوا یکم در بیاد..

دست و پای آدم سرد میشه چون همیشه مادر بوده انگیزه میداده آدم دیگه توان هیچ کاری رو نداره من که همش مادرم جلو چشممه نمیتونم چشمهای قشنگشو فراموش کنم از یه طرف به اطرافیان حسادت میکنم احساس شکست میکنم هیچ کس به اندازه مادر دوستم نداشت یه عشق واقعی بود کل زندگیشو وقف من و خاهرم کرد چطور فراموش کنم آخرین تصمیمی که گرفتم مهاجرت کنم برم جای دیگه هر چند میدونم یادش از خاطرم نمیره ولی آخرا همش میگفت باید بری پیش خاهرت اونجا با هم باشین منم میخام حرفشو گوش بدم برم البته اگه بشه خدا کنه بشه 

دست و پای آدم سرد میشه چون همیشه مادر بوده انگیزه میداده آدم دیگه توان هیچ کاری رو نداره من که همش م ...

اخی خدابیامرزتش عزیزم الان خیلی نگرانشم خیلی داغونه حالش چون بیشتر از بقیه بچه ها پیش مامانش بود و خیلی وابسته مامانش بود

اخی خدابیامرزتش عزیزم الان خیلی نگرانشم خیلی داغونه حالش چون بیشتر از بقیه بچه ها پیش مامانش بود و خ ...

به نظر من گذشت زمان نمیتونه این دلتنگی رو خوب کنه حتی ریشه دار میشه و بدتر میشه هر چه زود تر باید یه تغییری بده تو زندگیش داغ مادر با گذشت زمان خوب نمیشه اگه منتظر هستید که گذر زمان حل کنه دلتنگی رو به نظر من بدتر میشه که بهتر نمیشه شاید مشاوره روانپزشک بتونه کمک کنه ازدواج بچه خلاصه حواس آدم باید پرت بشه وگرنه آدم مگه میتونه فراموش کنه اون همه خوبی رو