2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من بدم  از عبا میاد

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

سلام خواهر خوبم ببخش ازینجا پیام میدم از جای دیگه بلد نیستم خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جواب بده منو از نگرانی در بیار. پسرم حساسیت به پروتیین گاوی داره و تنها علامتش خلط در مدفوع هست. بردم فوق الرژی براش شیر پپتی داد و به خودم هم رژیم کامل داد الان یک ماهه رعایت میکنم شیر پپتی هم میخوره وای هنوز خلط داخل مدفوعش کامل برطرف نشده. شما چیکار کردین چقدر طول کشید مدفوع نوزادتون درست شد ? خود کوچولوتون کی درست شد خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدین لطف کنین منو از نگرانی در بیارین

سلام خواهر خوبم ببخش ازینجا پیام میدم از جای دیگه بلد نیستم خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جواب بده م ...

سلام عزیزم 

اگه تنها علامتش همین بلغمه بی خیال شو. تو گروه آلرژی زیر شش ماه بچه های شیرمادری همه همینطور بودن، حتی با سخت ترین رژیما. دختر منم بلغمش کامل نرفت.

غذاخور که بشه حل میشه این مساله، حرص نخور اصلا.

اگر بچه حال عمومی ش خوبه، وزن گیری داره، اهمیت نده اصلا به این موضوع، صبر کن تا غذاخور بشه خوب میشه خودش.

سلام خواهر خوبم ببخش ازینجا پیام میدم از جای دیگه بلد نیستم خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جواب بده م ...

من دخترم اوایل با همه چی خون دفع میکرد، تا نه ماهگی رژیم خیلی محدودی بودم، کم کم دفع خونش حل شد، ولی اگزما خیلی داشت و اسهال میشد. دیگه یک سال و نیم خداروشکر تقریبا کامل خوب شد. لبنیات که از یک سالگی تستش رو شروع کردم. گندم دیرتر از همه ساخت بهش، یک سال و نیم بود.

من دخترم اوایل با همه چی خون دفع میکرد، تا نه ماهگی رژیم خیلی محدودی بودم، کم کم دفع خونش حل شد، ولی ...

الاهی فدات بشم ممنونم جواب دادی از خصوصی مزاحمت شدم میشه خواهری کنی برام