2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو جایگاهی هستی که همه بهت میگن که خوب درکت میکنم اما تو میدونی که خوب درکت نمیکنن

حس بیچارگی ، دلشکستگی حتی عصبانیت جواب هایی که نمیتونی پیداشون کنی

همه اینها تو رو اذیت میکنه میدونم و متاسفانه این یه مدت همینطور پیش خواهد رفت

این مدت چقده ؟ نمیدونم برا هر کسی متفاوته

اما میدونم که یه جایی تموم میشه یعنی الان این دردو می کشی یو مجبوری این راهو بری اما آخر این راه یه خوشبختی بزرگ در انتظارته حتی با وجود این همه دردی که کشیدی خودتو خیلی خوش شانس بدون

شاید بگی من اینجوری فک نمیکنم

آره باورش سخته اما زندگی فرصت های زیادی سر راهت قرار میده ممکنه الان ناراحت باشی اما ناامید نباش

الان تو جایگاهی هستی که همه بهت میگن که خوب درکت میکنم اما تو میدونی که خوب درکت نمیکنن حس بیچارگی ...

اره حرفت درسته كور گورانه ادامه دادم وقتي عالم و ادم بهم گفتن مناسبت نيست گفتم به خودم مربوطه ولي در اصل خانوادم خوب منو خواستن