2777
2789
عنوان

شما هم شوهرتون تو خواب حرف میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 88 پست
یبار زد پایع مبلو شکوند چون شغلش صافکاریه فک کرد ماشین داره صاف میکنه مبل میزبانو گرف تقی کوبید رو س ...

😂😂😂😂😂😂😂وای خدا

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
دقیقا شوهره منم اینجوریع یبار بدبخت بهش گفتم منو دوست داری گف ملومه دوست دارم نسترن درحالی ک من اسمم ...

واااای پرااام😂😂😂😂

اره شوهر منم ینجوریه اول منو میخوابونه بد خودش میخوابه😂😂🤦🏻‍♀️ولی من زرنگ تراز اونم خودمو میزنم به خواب🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار زد پایع مبلو شکوند چون شغلش صافکاریه فک کرد ماشین داره صاف میکنه مبل میزبانو گرف تقی کوبید رو س ...

😶😶😶😶😶😶 تو خواب پاشو ببند به پایه تخت

اسیب رسانی ش زیادِ

چه خوب! این ترفند روی شوهر من جواب نمی‌ده. تو خواب هم حفظ اسرار می‌کنه.

من عمومم اینجوری بود...

با یکی از مشتریاش دوس شده بود زنعموم تو خواب ازش سوال پرسیدع بود تا ادرس مغازه اون زنو بهش گفت فرداش رفت جلو مغازه زنع😂😂😂

اون لحظه فقط سرمو کردم زیر پتو خوابیدم صبم بسدار بودم ولی پانشدم بدرقش کنم😂 حالا اینش هیچ اخرم نفه ...

🤣🤣🤣🤣🤣 ان شاالله خانم مارپل یازی در نیوردی ببینی کجا میره با کی میره

واااای پرااام😂😂😂😂 اره شوهر منم ینجوریه اول منو میخوابونه بد خودش میخوابه😂😂🤦🏻‍♀️ولی من زرنگ ...

نبابا من خابم سبکه با صدای نفس کشیدنشم بیدارم ولی خب دیدم خیلی معذب شده و تقصیری نداره خودمو میزدم ب خاب اما دیگ اسمم از دهنش نمیوفته 🤭😂😂😂ادم شد 🤭

😶😶😶😶😶😶 تو خواب پاشو ببند به پایه تخت اسیب رسانی ش زیادِ

تخت ک اصلا چون بد خابه دو سه بار افتاد کمرش تا چن ماه درد میکرد برا همین رو زمین باید بخابه دیگ تو اتاق خاب ها نمیتونه چون پنجره داره میترسم باز بکنه فق تو پذیرایی میخابونمش دره خونرو قفل میکنم باز نکنه بره 

عین من خوابم کافی نباشه عصبی میشم😂 پس قدر الانمو بدونم 😂 چند ماهه س دخترت؟

۱۵ماهه،حالا من عادت خیلی بدی دارم بایدهمه ی  شرایط فراهم بشه خوابم ببره ولی مثلاشوهرم هرجاخوابش بیاد ی چرتی میزنه سرحال میشه مثلارفتیم خرید بادخترم رو صندلی نشسته بود دخترم خواب بود اومدم تادوتاشون خوابن،یامثلاوقتی ۱۴ساعت میخادرانندگی کنه شب قبل میزارم کامل بخوابه خودم جوربچه رومیکشم بیدارمیمونم بعدتوماشینم بیدارم هم دخترموآروم میکنم هم با اون حرف میزنم که نخابه استرس داغونم کرده

🤣🤣🤣🤣🤣 ان شاالله خانم مارپل یازی در نیوردی ببینی کجا میره با کی میره

همه چی ازش پرسیدم😂😂

خودش در طول روز هرکاری کنه بیاد خونه واسم تعریف میکنه

اون شبم نعریف کرده بود با خانم فلانی رفتیم فلان جا این کارو کردیم اون کارو کردیم(همکارش)

همرو نوضیح داد 

بد وقتی خوابید من هی میپرسیدم با اون خانم رفتی بیرون بهت چی گفت بدبخت توضیح داد گفتم کجا رفتین گفت رفتیم انبار گفتم اونجا بهش کادو دادی گفت نه گغتم گل چی بهش دادی گفت نه وااای ینی یه سوالایی میپرسیدماا صب ک شوهذم رفت سرکار یاد حرفای خودم میوفتادم انقد میخندیدم