2777
2789
عنوان

دوستانی ک حقوق خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 8561 بازدید | 70 پست
آرای وحدت رویه هم سعی کنید جدیدشو بخونید میتونید تو گوگل سرچ کنید و آرایِ سال های ۱۴۰۰_ ۱۴۰۱ رو مطال ...

این آرا الان داخل کتاب های قانون چاپ میشه قانون جدید بخرن این آرا توش هست میتونن مطالعه کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایین دادرسی مدنی  نوشته دکتر عبدالله شمس  دوره بنیادین من  از این کتاب خیلی چیزا یا ...

اگر تا آزمون زمان زیاد دارین خوبه بخونید اما اگر سال آزمون هستین سمت منابع مادر مثل شمس ناتری و کاتوزیان نباید رفت باید برین سراغ مرجع ها مثل کتاب های دکتر غفوری و توکلی و...

اسم این کتاب مدنی ۳ دکتر کاتوزیان هست؟ کتاب تست هم داره گلم ؟

در ابتدا نرید سراغ کتاب دکتر کاتوزیان این کتاب فوق العاده سنگینه و زده میشید به نظر من اول پی دی اف جزوه شهبازی رو مطالعه کنید و بعد توکلی یا حالا بیات و اگر دوست داشتین بعد برید سراغ کتاب کاتوزیان

در ابتدا نرید سراغ کتاب دکتر کاتوزیان این کتاب فوق العاده سنگینه و زده میشید به نظر من اول پی دی اف ...

کتاب رو دیدم حجم زیادی داشت و راستش خیلی متوجه نمیشدم 

الان به تازگی وارد ترم ۴ شدم و تا اینجا فقط جزوه استاد رو برای قبولی امتحان مطالعه کردم چون واقعا دانشی نداشتم از این که باید چی بخونم و چطور بخونم.به اون صورت هم راهنمایی نمیشدم یا متوجه نمیشدم

خوب عزیزم ازاد هم خوبه   کتاب مقدمه علم حقوق دکتر کاتوزیان پیشنهاد میکنم یه کتابم هست مربوط ب ...

مقدمه علم حقوق دوست عزیز اصلا کتاب آزمونی نیست فقط برای اطلاعات خودتون اینو گفتم و اینکه مبحث نکاح و انحلال نکاح شای شاید یک سوال اون هم در بعضی از سالها داده شده باشه ازش 

شما چ ازمونی قبول شدید  تا این ساعت استرس دارید ک بیدار موندید؟

من آزمون مرکز وکلا قبول شدم و متاسفانه کانون تهران رو با حدود ۸۰۰ امتیاز افتادم یکم مصاحبه دارم داشتم احکام میخوندم گفتم یه سر به نی نی سایت بزنم که به تاپیک شما برخوردم

الان که ماشالا انقد ظرفیتها رو بالا بردن که دیگه همه قبولن

عوضش سوالا تخصصی تر شده دیگه مثل قدیم نمیگن زمین مال منقول است یا غیر منقول سوالا سطحش خیلی بالاست ما مثل وکلای ۱۰ سال پیش نیستیم و اینکه با این ظرفیت بازهم نسبت به تراکم جمعیت کمبود وکیل داریم

کتاب رو دیدم حجم زیادی داشت و راستش خیلی متوجه نمیشدم  الان به تازگی وارد ترم ۴ شدم و تا اینجا ...

جزوه های دانشگاه فقط مناسب قبولی در آزمون دانشگاه ست شما باید منابع آزمونی بخونید و از همه مهم تر مسلط به قانون باشید