2777
2789
عنوان

دوستانی ک حقوق خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 8561 بازدید | 70 پست

با اجازت اسی.   هم خودت هم دیگران اگر میدونین میشه بگین 

آیا راسته مثلا ی پسر از دانشگاه ازتد حقوق لیسانس بگیره با معدل خیلی بالا.  بعد ازمون ارشد بده رتبش خوب بشه میتونه ارشدشو بورسیه علوم قضایی شه و بعد ارشد تضمینی قاضی شه ؟.  

یا ن ازمون ارشد ربطی ب این موضوع نداره ؟ 

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید . 
سخته خیلی ....خیلی بایدددد فول باشی قدرت تحلیل مسائل داشته باشی بتونی مسئله حل کنی ..مدنی 6 و 7 و 8 ...

بله در جریان سختیش هستم 

برای کنکور تجربی ازین سخت ترش رو شاید پشت سر گذاشتم عزیزم 

ولی سختی بیهوده کشیدم بدون آگاهی از مسیر 

قدرت تحلیل خوبی دارم و همین ک دیدم در حقوق موفق تر خواهم بود انصراف دادم 

بله فعلا میدونم که روی مدنی به ویژه ۳ و ۶ باید تمرکز بیشتری داشته باشم

عزیزم به جز مدنی توصیه دیگه ای دارید ک کمک کننده باشه 

محبت می‌کنید اگر راهنمایی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در جریان سختیش هستم  برای کنکور تجربی ازین سخت ترش رو شاید پشت سر گذاشتم عزیزم  ولی ...

خب به سلامتی ..حتما جزوه هایی که توکلاس نوشتی رو بخون قشنگگ کامل حفظ شو ...چون بالاخره یچیزایی حفظیات داره .....وقتتو بزار رو جزا و مدنی ...واسه اصول فقه که عربی دارع با ترجمعه و تحلیل کار کن ی متن عربی رو تحلیل کن که راجب چیه مثلا. . نمونه سوالارو باجواب بخون از گوگل دان کن ببین چند سال اخیر رو تا اشتا بشی با سوالات که چحوریه درواقع فاز سوالا چیه .! 

[QUOTE=] ترم چندی عزیزم [/QUOTE] سلام  ترم ۴ هستم به تازگی وارد ترم ۴ شدم

توصیه م بهت اینه که از همین الان مطالعه های گسترده تو شروع کنی

علاوه بر اونا قانون بخونی 

رای وحدت رویه بخونی

نذار درست تموم شه تازه بخوای بری سراغ خوندن برا آزمون

از همین الان خودتو قوی کن

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

[QUOTE=274895316]خب به سلامتی ..حتما جزوه هایی که توکلاس نوشتی رو بخون قشنگگ کامل حفظ شو ...چون بالاخره یچیزایی حفظیا ...[/QUOTE  تو نت چی سرچ کنم سوالات اصول فقه ؟چقدر خوب توضیح دادین 

جزوه ها بله 

همون در حد حفظ کردن و یادگرفتن جزوه ها پیش رفتم نه فراتر 

اصلامنطور از فراتر رفتن رو نمیدونستم یعنی چی باید چکار کنم 

توصیه م بهت اینه که از همین الان مطالعه های گسترده تو شروع کنی علاوه بر اونا قانون بخونی  رای ...

سلام عزیزم 

منظور از همون قانون کتابچه های های قانون مدنی و مجازات و اینها هست؟رای وحدت رویه در یک کتابه یا مجموعه کتاب ؟ 

این ها رو مجزا از مطلبی که در کلاس تدریس میشه مطالعه کنم یا قانون ها یی رو بخونم که در رابطه باهاشون تازه تدریس شده سر کلاس ؟

توصیهه مهربانانه دیگه ای هم اگر هست با گوش جان پذیرا هستم 

ممنونم سمین جان

توصیه م بهت اینه که از همین الان مطالعه های گسترده تو شروع کنی علاوه بر اونا قانون بخونی  رای ...

مطالعه گسترده 

چه کتابهایی رو مطالعه کنم پیشنهادتون هست برای این امر

مطالعه گسترده  چه کتابهایی رو مطالعه کنم پیشنهادتون هست برای این امر

منظورم از قانون همون قانون مدنی

تجارت؛ جزا و ...

و همچنین 

قانون ثبت اسناد و املاک
قانون صدور چک
قانون تملک آپارتمان ها
قانون حمایت خانواده

اینا هم ممکنه سوال بیاد 

ولی اصل همون قانون هایی هست که دارید درساشو پاس میکنید خیلی خیلی خوب حفظشون کنید

چشم گل مرسی از وقتی ک گذاشتید

آرای وحدت رویه هم سعی کنید جدیدشو بخونید میتونید تو گوگل سرچ کنید و آرایِ سال های ۱۴۰۰_ ۱۴۰۱ رو مطالعه بفرمایید