2777
2789
عنوان

بچه ی ۶ ماهما اذیت کردم

320 بازدید | 14 پست

سلام خانم ها من افسردگی شدید دارم و اطرافیانمم اصلا مراعات حالمو نمیکنند شوهرمم خیلی اذیتم میکنه و من و شوهرم سالهاست فقط باهم زندگی میکنیم چون ۵ سال خونه مادرشوهرم بودم.و اونجا خیلی بحث داشتیم و شوهرمم طرف اونا بود و خیلی اذیتم میکردن و مادرشوهرم همیشه میومد و اینقدر شوهرما میبوسید لبهاشا بوس میکرد میگفت جیگرم حال اومد و میرفت از این کارش که هرشب میومد خونمون اینکارا میکرد حالم بهم میخورد از شوهرمم تنفر داشتم اونجا نخواستم بچه دارشم و یه سالی از خونشون اومدیم بیرون من بچه دارشدم الان هم مادرشوهرم تا استراحتای شوهرم میشه پیداش میشه و زبون میریزه یا میگه باید بیاید اونجا من این مدت همش خونم چون با بچه نمیتونم رانندگی کنم یا برم جایی یکی چون کوچیکه و هوا به شدت سرد شوهرمم حتی خریدای خونم انجام نمیده یا میره دنبال مادرش یا اونجاست وقتیم میاد اونا باهاش میاد یا میاد سریع مارا ببره حالم ازش بهم میخوره امروز زدم به سیم اخر مادرشوهرم اینا اومدن رفتن بچه ما خیلی جلو شوهرم اذیت کردم گریه میکرد برش نمیداشتم وشیر میخواست نمیدادم و داد میزدم دست خودم نبود گفتم به شوهرم اگه کنترل نکنی بچه تا یه بلا سرش میارم الان طفلک بچم خوابیده دلم شکسته خانم ها بگید چیکار کنم اصلا نمیتونم دیگه خودما کنترل کنم هرچی به شوهرم با خوبی میگفتم مراعات منو کن انگار نه انگار فقط تا خونست میره دنبال رفیقاش و کافه و قلیون کشیدن  بعد خونه مادرش یا اونا را برمیداره میاره یا مارا میبره خسته شدم دیگه بلید چیکار کنم

کم اوردی .‌  قابله درکه ولی  لطفا   سر اون طفل معصوم خالی نکن حرصتو از اون شوهر ماستتو مادر هرزه اش .   از پس اونا بربیا 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نی نی سایتی ها اینجورین؟ 

کارشونو میکنن بعد میان میگن چیکار کنم؟ 

این سوال رو قبل بچه دار شدن باید میپرسیدی از خودت

وقتی از آینده بچه مطمئن نشدی چرا بچه اوردی عزیزم؟ 

نمیخوام حالت بدتر کنم اما مقصر دقیقا خود شمایی. 

کار از کار گذشته یه روانشناس یا روانپزشک برین بچتونم اذیت نکنین. کاری نکنین که بعدش پشیمون بشین. 

مادرشوهرتم ببخشیدا کاش یکمی شعور داشت میفهمید انقدر حرصت نده. شوهرتم بیشتر باید بهت توجه کنه ببرش روانپزشک. درک میکنم از هر طرف تو فشاری 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
کم اوردی .‌  قابله درکه ولی  لطفا   سر اون طفل معصوم خالی نکن حرصتو از اون شوهر ماستت ...

چیکار کنم هرچی بهش میگم مراعات کن دخالت مادرتا کم کن اصلا عین خیالش نیست تا زنگ میزنه مادرش سریع جواب میده و هرکاری میکنیم را براش توضیح میده اونوقت من چندبار زنگ میزدم ببینم کجاست کی میاد خونه تلفن منو جواب نمیده 

چیکار کنم هرچی بهش میگم مراعات کن دخالت مادرتا کم کن اصلا عین خیالش نیست تا زنگ میزنه مادرش سریع جوا ...

فدای سرت .  بابچه ات خوش باش ...  دیوونه ایی ادم حسابش میکنی ! 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
چرا نی نی سایتی ها اینجورین؟  کارشونو میکنن بعد میان میگن چیکار کنم؟  این سوال رو قبل بچ ...

گفتم بچه دار شم دست از سرم بردارن و اینکه وقتی مادرشوهرم میومد شوهرما میبوسید یبار به پدرشوهر م اعتراض کردم گفت بچه شه به تو ربطی نداره مادرشه دلم میخواست منم بچه داشته باشم تا از تنهایی در بیام

درکت می‌کنم عزیزم ولی تعجب می‌کنم بعد اینکه سر بچه داد می‌زنی و شیر بهش ندادی عذاب وجدان نمیگیری م ...

الان ۶ ماهه هرروزم همینه هرچی مراعات کردم بدتر میشه امشب دیگه هیچی دست خودم نبود حالم دست خودم نبود الانم اینقدر پشیمونم نمیدونم چیکار کنم 

گفتم بچه دار شم دست از سرم بردارن و اینکه وقتی مادرشوهرم میومد شوهرما میبوسید یبار به پدرشوهر م اعتر ...

خیلی کارت اشتباه بوده بچه اسباب بازی نیست که به خاطر در اومدن از تنهایی بیاریدش. درک میکنما دلیل داشتی که اوردی اما دلیلت قانع کننده نیست. 

اما الان که بچه داری ازت خواهش میکنم به خاطر بچت که فقط 6 ماهشه برو پیش روانشناس و شوهرتم ببر. زندگی اون بچه رو خراب نکن لطفا. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خیلی کارت اشتباه بوده بچه اسباب بازی نیست که به خاطر در اومدن از تنهایی بیاریدش. درک میکنما دلیل داش ...

باشه عزیم اگه ببردم میبینه چقدر حالم افتضاحه به روی خودش نمیاره چون یه ادم بی ارادست تا الان برای خوشحالی من کاری نکرده که این دومش باشه

باشه عزیم اگه ببردم میبینه چقدر حالم افتضاحه به روی خودش نمیاره چون یه ادم بی ارادست تا الان برای خو ...

شوهرتو ولش کن خودت برو برا بچت برو بچته بابا آدم به خاطر بچش هرکار میکنه شما ام زندگیتونو قشنگ کنین به مادرشوهرت تذکر بده 

شوهرتو ولش کن خودت برو برا بچت برو بچته بابا آدم به خاطر بچش هرکار میکنه شما ام زندگیتونو قشنگ کنین ...

اره عزیزم تو فکرم برم فقط الان بخاطر سردی هوا و اینکه دست تنهام نمیتونم