2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستامون بازی میکردن 

از تو یوتوب ویدیو های آروین شو و گوگل و تجربه دوستام الان حرفه ای شدم

به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب  سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد… 
الان پدرخوانده هم هست قسمت اولشو نگاه کردم هیچی نفهمیدم

از پدر خوانده شروع ب یادگیری نکن اول مافیا رو ببین

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
الان پدرخوانده هم هست قسمت اولشو نگاه کردم هیچی نفهمیدم

اول شب های مافیارو ببین یکم راحت تره

پدرخوانده رو یه جور دیگ ساختن

پدرخوانده خیلی باحالتزه

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله

کلا مافیا شامل دو گروه 

مافیا و شهروند

مافیا ها یک برتری اساسی ک دارن همدیگه رو میشناسن شب بیدار میشن و باهم مشورت میکنن و شهروندها ک خوابن رو میزنن

شهروندها نا آگاه هستن یعنی یارهای خودشون رو هم نمیشناسن

بخاطر همین مطمن نیستن ک کی دقیق یارشه

این متوجه شدی بقیش بگم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

از اول ببینی که کارت شخصیتارو پخش میکنه  زودی میفهمی

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤