2777
2789
عنوان

سوال

117 بازدید | 31 پست

سلام ب همگی وقتتون بخیر دخترم ۳ ساله ش تا دوسالگی شیرخودم میخورد کمکی هم شیر خشک میدادم ولی اصلا توپول نمیشه همون لاغر هست اینم بگم کلا اومد دنیا هم لاغر بود ولی بچه های دیگه دیدم شیر خشک میخورن اینقد توپولن ولی بچه ی من لاغر میترسم مریضی چیزی داشته باشه ولی هیچ وقت دکتر ازمایش اینا ازش نگرفتم ولی اینو بگم زبر زرنگ هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مریض که نیست بهش مکمل های کمکی بده 3سالگی مه غذا باید بخوره حالا واسه اطمینان یه چکابم ببرش تا خیالت راحت بشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

عزیزم بچه رو ۶ ماهگی و دوسالگی بابد میبردی ازمایش چکاب،حتما دکتر ببر نه برای لاغری بلکه برای اطمینان از سلامتیش❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خدانکنه ماشالله فعالیت داره بعدببرش دکتر خیالت راحت شه.شایدبزرگترشه ایشالله استخون بتروکونه تپل شه ...

نمیدونم والا فقط میگم سالم باشه توپول نمیخام نه خودم همسرم هردوتامون درشت هستیم

الانم بازم بهش شیر خشک میدم دیگه شیر خودم نمیدم شیر خشک میخوره ولی زیاد میلی ب غذا نداره

عزیزم من سه تا بچه بزرگ‌کردن کوچیکه سه سال ونیمشه برحسب تجربه میگم شیرخشک که ویتامین ندارم قشنگ شیرطبیعی بده میوه غذای سفره گوشت 

همش میگم ببرم باز تنبلی میکنم

نگران نباش میخوای وزن بگیره ببرش پیش دکتر تغذیه هم ازمایش واسش بنویسه هم مکمل بهش میده هم رژیم غذایی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم من سه تا بچه بزرگ‌کردن کوچیکه سه سال ونیمشه برحسب تجربه میگم شیرخشک که ویتامین ندارم قشنگ شیرط ...

اصلا شیر گاو نمیخوره لب نمیزنه فقط شیر خشک بخدا غذای ک خوشش میاد درست میکنم در حد دوسه قاشق میخوره ولی روزانه بهش آجیل میدم