2777
2789

سلام خانوما لطفا کمکم کنید یه پذیرایی ۴۰ومتری داریم که میخوام پارکت کنیم ولی شوهرم میگه چون گرمایش خونه بخاریه مث سرامیک سرد میشه و ارزش نداره پارکت کنیم میشه نظرتونو بگین که ایا پارکت خوبه یا موکت 

خونه قبلیم سرامیک بود.الان پارکت..بنظرم که پارکت عالیه.امخصوصا اگه رنگ درستی انتخاب کنی چون خاک و مو رو خیلی کم نشود میده.فقط سرامیک رو راحت میشه با اب طی کشید ولی پارکت با طی نمناک ..اما چون خیلی دیربهدیر نیاز به طی داره بسختیش هم می ارزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارکت خوبه ولی یه چیزش خیلی تو مخه اونم اینه که نباید حتی چند قطره آب روش بیفته وگرنه اگه حواست نباشه و زود خشکش نکنی فرداش باد میکنه چون چوبه، راستش من بخاطر همین ی مورد پشیمونم از اینکه پارکت کردم خونه رو

پارکت خوبه ولی یه چیزش خیلی تو مخه اونم اینه که نباید حتی چند قطره آب روش بیفته وگرنه اگه حواست نباش ...

واقعا؟ مال ما نمیشد. شاید جنس خوب و بد داره.

مستاجر هم بودیم ولی پارکتش خیلی خوب بود

واقعا؟ مال ما نمیشد. شاید جنس خوب و بد داره. مستاجر هم بودیم ولی پارکتش خیلی خوب بود

نمیدونم والا فروشنده به ما گفت این پارکت ترک هست و بهترین جنسه ولی  خسته شدم واقعابا اینکه بیشتر قسمت جلوی حموم فرش داره من همش حواسم هست که تا یکی میره حموم و دستشویی پشت بندش طی بکشم که باد نکنه

ولی خب گاهی هم ی جاهایی خیس شده که من نفهمیدم چند روز بعد دیدم باد کرده قبلا که سرامیک بود آنقدر دنگ و فنگ نداشتیم

نمیدونم والا فروشنده به ما گفت این پارکت ترک هست و بهترین جنسه ولی  خسته شدم واقعابا اینکه بیشت ...

نه اینجوری اصلا ارزش نداره. همون موکت کنه بهتره.

من اصلا جلو حموم چیزی ننداختم. تازه آشپزخونه خیلی پیش میومد خیس بشه. ولی باد نکرد.