2777
2789
عنوان

جاری دارا و خواهرشوهر دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 92 پست

خب دعوا سر چی بود کی مقصر بود؟

اونا طرف جاریت رو گرفتن

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه وقتی اون یکی جاری هم محل نمیده،چطوری برم خودمو بجسبونم بهش.... من کلا کم حرفم

خوب کاری کردی اومدی خونه ات دوباره اون جاری اومد واسه خودت یک برنامه بچین نرو پایین باشوهرت و بچه ات برو بیرون هرچی از آدمایی که وجودشون باعث آزارت میشن دور باشی بیشتر آرامش داری

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

میگفتی ب خواهرشوهرت فلانی جان چایی برا منم بیار

یا خودت میرفتی میاوردی

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

ومنی که هم جاری هم خواهرشوهر رو تحویل نمیگیرم اون دوتا میشینن با صدای بلنحرف وخنده بلند من عین وخیالم نیست سرم تو گوشی یا کنارشوهرمم تی وی میبنم.۱۱سال همینم اوناهم میسوزن ادم بی ادب باید رابطتت قطع کنی 

با یکی

منم مثل تو بودم ولی جاریم ازخداش بود منو از بقیه جدا کنه . منم چون با جاریم قهرم خودمو تنها کردم . 

ولی الان خودمو ميندازم وسط جمع جوری وانمود میکنم جاریم نیست .

توهم اشتباه منو نکن دیگه قابل جبران نیست . الان هرچی میرم تو جمع زیاد تحویلم نمیگیرن چون از اولش خودمو جدا کردم

-
دقیقا جاری بزرگم چسبیده بهش 😂

محلش نده برو بشین چژای بخور میوه بخور من گوشی بازی میکردم فیلم میدیم کلی به خودم میرسیدم ارایش میکردم اصلا انگار نه انگار اینا اونجا هستن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

منم مثل تو بودم ولی جاریم ازخداش بود منو از بقیه جدا کنه . منم چون با جاریم قهرم خودمو تنها کردم .&n ...

بدبختی از اولش هم  نتونستم باهاشون گرم بگیرم و بگم‌بخندم 

تو این ۷ سال 

از اولش هم بامن راحت نبودن،منم کم حرفم

بله عصابم خورد شد

من جای تو بودم به شوهرم پیام میدادم یواشکی میگفتم اینا میخوان منو کم محل کنن به من چایی تعارف نکردن برام چایی بریز 

چایی ریخت اورد تشکر میکردی بلند هم میگفتی دنیا باهات دشمن باشه ولی شوهرت دوستت داشته باشه