2777
2789
عنوان

جاری دارا و خواهرشوهر دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی از اولش هم  نتونستم باهاشون گرم بگیرم و بگم‌بخندم  تو این ۷ سال  از اولش هم ...

منم ۷ ساله هرکار کنم ناراضی هستیم هم من هم اونا ...

الان اصلا بشون کاری ندارم میرم پایین میشینم وسطشون یه گوشه نمیشینم

-
اخه وقتی اون یکی جاری هم محل نمیده،چطوری برم خودمو بجسبونم بهش.... من کلا کم حرفم

هوهو پس خیلی خودشون و دس بالا میگیرن. اینجور مواقع ب شوهرت بچسب ب اونم بسپر بهت بیشتر توجه کنه . شوهرتم پیششون تنهانزار و نیا خونت😒

اها خب شوهرت باید برات میورد ولی اشکال نداره عزیزم از این مساعل تو همه زندگیا هس ایشالله درست میشه

شوهرم میخواست بیاره هااا 

خواهرشوهرم سریع برد واسه اونا 

جالبه خواهرشوهرم اهل کارکردن نیس اصلا...

میدونم عمدی اینکارو کرد

خیلی بی سیاستی😊

چیکار باید میکرد

بیستٖـون،هیٖـچ،دمـٰاونـٖدم اگـٖر سـد بشـٖود، هـٖدفم قسٖمت مـٖن بوده و بٰاااایـٖدبشود.                                        بنا کننده ی شادی های خود باش😍                                    من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم.همه حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم.اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍. بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست.😍(دوست دارم خدا جونم،رفیق صمیمیم🤝)
منم ۷ ساله هرکار کنم ناراضی هستیم هم من هم اونا ... الان اصلا بشون کاری ندارم میرم پایین میشینم وسط ...

یه جاری فتنه داشتم خیلی بی محلی کرد و منو خرد کرد تو جمع 

سپردمش به خدا و الان ۶ماهه طلاق گرفته نیس

اینارم میسپرم بخدا ....

انشب واقعا دلم شکست و ناراحت شدم 

شوهرم میخواست بیاره هااا  خواهرشوهرم سریع برد واسه اونا  جالبه خواهرشوهرم اهل کارکردن نی ...

اگه تو اینطور مواقع تنها میمونی اصلا نرو من باشم نه خودم میرم نه میزارم شوهرم بره هر موقه اونا نباشن میرم