2777
2789

کبد؟

اگه حنجره هست خوب میشن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم؟ کجای بدنته؟ من تو خونم بود الحمدلله الان خوبم 

خداروشکر که بهتری عزیزم. مامانم تو کلیه داشت عمل شده ولی ازمتاستاز میترسم

الهی به امیدتو❤️ سلامتی آقا امام زمان صلوات❤️

نگران نباش قطعا تا الان متاستاز نداده که عمل کردن بعدشم گرید ۱ متاستاز نداده

از الان به بعدم فقط تو همون تایمایی که پزشک میگه پیگیری کنید و اگه دارویی میدن مصرف کنید که انشالله اتفاقی نیفته

نگران نباش قطعا تا الان متاستاز نداده که عمل کردن بعدشم گرید ۱ متاستاز نداده از الان به بعدم فقط تو ...

ببخشید متاستاز بده اگ خدایی نکرده عمل نمیکنن؟

مراهزاران امید است وهرهزارش خداهست❤
نگران نباش قطعا تا الان متاستاز نداده که عمل کردن بعدشم گرید ۱ متاستاز نداده از الان به بعدم فقط تو ...

آخه دکترش وقتی میخواست عمل کنه نگفت که عکس ریه یا هرجای بدن بیارین که مطمئن بشه خدای نکرده متاستاز نداده

نگران نباشید خداروشکر که گرید ۱ بوده و زود متوجه شدین من مادربزرگم رو به خاطر سرطان معده و بعد ریه ...

خدابیامرزتش گلم. منم خیلی از متاستاز میترسم توروخدا برای مامانم دعا کن🙏

آخه دکترش وقتی میخواست عمل کنه نگفت که عکس ریه یا هرجای بدن بیارین که مطمئن بشه خدای نکرده متاستاز ن ...

ببین یه چیز بهت بگم؟

تند تند ریه مادر رو چک کنین

نمیدونم ریه به چه دلیلی سرطان رو دیر نشون میده 

من مادربزرگم معده اش سرطان داشت البته مال اون شدید بود کل معده اش رو برداشتن بعد چند سال یهو زد به ریه اش و گرید ۴ بود و نتونستیم کاری براش بکنیم

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
ببخشید متاستاز بده اگ خدایی نکرده عمل نمیکنن؟

اگه متاستاز داده باشه به خیلی از جاها نه دیگه چون تاثیری نداره 

نمیتونن که یک عالمه از اندام ها و بافت ها رو بردارن نصفه هم بردارن که دوباره رشد میکنه 

اگه پخش شده باشه سرطان با همون شیمی درمانی و رادیوتراپی سعی میکنن کنترلش کنن و اگه خیلیم اوضاع بد باشه فقط یسری داروها میدن که روزای باقی مونده رو درد نکشه و اذیت نشه بیمار