2777
2789

بچگی سختی داشتم ترخدا درک کنید ب جا مسخره کردن همه بهم حرف میزدن ب خاطر قیافم مسخره کردنشون یادم نمیره اینا ب کنار تو سن ۲۰ سالگی ی قرص اعصاب سنگینی مصرف میکنم ب هر کی میگم پشماش میریزه یکیش سرتالین روزی ی دونه کاملا اونم دوز ۱۰۰ دوم اینکه از دست پدرم ناراحتم هیچ وخت بهم محبت نکرد شوهرمم بهم محبت نمیکنه بابام ب زور منو داد خاخر زادش بیکار علاف شریک مادر شوهر زندگی میکنم هروز اینقدر مهمون دارن تا شب از پا میفتم بهش میگم ی ماست برام بیار میگ پول ندارم من حق خودکشی ندارم ؟؟🙂🙂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی قربونت برم دلم خیلی گرفت خواهرم هم مثل توئه دلم خیلی میسوزه واسه مادخترا همش خدمت میکنیم بعد منت میکشن انگار ما بزور به دنیا اومدیم گناهمون چیه

خسته از فردایی که خودشو تو دیروز گم‌کرده!💔🥀                                        یه چیزایی تا ابد باهات میمونن مثل بدترین حس توی بهترین سن:)🙂🖤
خب چرا میخورین ؟؟؟؟ نخورین وقتی میدونین اینقد قویه و ضرر داره  

پس چیکار کنه عزیز من؟یجایی اگه دارو نخوری خودتو میکشی یا انقدررر از زندگی عقب میمونی که با خودکشی فرقی نداره...

اگه اطلاع ندارین نظر ندین چون ممکنه به ضررش تموم بشه

ok bye

نه حق خودکشی نداری متاسفانه یکبار بیشتر نمیتونی زندگی کنی پس حق نداری به خاطر بقیه خرابش کنی ! درسته شرایط زندگی سخته و حق هم داری بابتش ناراحت باشی ... اما چیزی به اسم خودکشی نه!

بنظرم برو پیش یه روانشناس درست و حسابی و با تجربه خب؟ و بگو به جای این قرصای مزخرف که فقط سوال رو پاک میکنن و هیچ کمکی به حل مسئله نمیکنن کمکت کنه اعتماد به نفست رو بدست بیاری و بتونی بیشتر خودت رو دوست داشته باشی و راحت تر نه بگی🙂 

خیلی مهمه خانواده ادم بهش محبت کنه اما وقتی محبت نمیکنه چاره ای نیست خودت به خودت محبت کن .

دو کتاب اینترنتی در مورد اعتماد بنفس بخون 

احتمالا نمیتونی خونت رو جدا کنی پس اول با مادر شوهرت صحبت کن اگر ادم منطقیه! بگو من نمیتونم هر وقت مهمون دارید بیام این همه کار کنم اگر قبول کرد که هیچ اگر نه یاد بگیر نه بگی،بگو نمیام نمیتونم ...

باور کن خودت به خودت کمک نکنی هیچ کسی نیست که کمکت کنه و این در مورد همه ی ادما صدق میکنه

من 18 سالمه سرترالین میخورم😐 پشماتون بریزه

برید پیش یه روانشناس درست، باور کنید نود درصد بیماری های روحی بدون دارو قابل حل شدنن ولی متاسفانه ریشه یابی نمیکنن و حتی اگه بتونن ریشه رو پیدا کنن فقط میخوان سریع جمعش کنن