2777
2789
عنوان

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 22 پست
 برید پیش یه روانشناس درست، باور کنید نود درصد بیماری های روحی بدون دارو قابل حل شدنن ولی متا ...

آره خیلی دوست دارم برم شوهرم واسم اعصاب نذاشته

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور دارو ها قوین نمیشه سرخود قطع کرد باید زیر نظر پزشک باشن و قطع کنن... 

ی روز قطع کردم ی جوری شدم اصلا ۶ودم باورم نمیشه بی دلیل خودمو میزدم گریه میکردم فوش میدادم دست خودم نبود

من با هیچی اروم نمیشم روانیم با قرص اروم میشم مثل مسکن 

اگه روانی بودی که الان بسته شده بودی به تخت نه اینجا باشی عزیزم پس روانی نیستی🙂 مشکلاتتون باید ریشه یابی شه با حوصله کم کم درست میشن 

ی روز قطع کردم ی جوری شدم اصلا ۶ودم باورم نمیشه بی دلیل خودمو میزدم گریه میکردم فوش میدادم دست خودم ...

خب شما یهویی قطع کردی ذره ذره اون دکتر باید همزمان به حرفاتون گوش بده راهکار های غیر دارویی بده ذره ذرههه اونقدر کم کم پیش بره که هیچ فشاری بهتون نیاد

دختر عمت اومد خونت؟ یکم قوی باش دختر؛به جای نشستن کنار آدمهای بیمصرف برو تو حیات قدم بزن ؛کتاب انگی ...

اره الان اینجاس از صب اینقدر پز داده تیکه انداخته پر تو گلوم بعضه