2777
2789
عنوان

دوست مزاحم

171 بازدید | 7 پست

بچه ها شوهرم ی دوست داره ک اونم متاهله ،از زنش خوشم نمیاد،اخلاقش طوریه ک مدام پز داشته هاشو میده،ماهم داریم ولی از پز دادن بدم میاد،تو مسافرت هم خودخواه و کوتاه نمیاد،همیشه هم میگه من ب جز تو دوست دیگه ای ندارم ک نزدیکم باشه میخان با هم بریم گردش و رفت و آمد کنیم ولی من اصلا دوست ندارم،حالا هم هی پیام میده ک کم پیدایی و دلمون براتون تنگ شده،واقعا دلم نمیخاد باهاش رفت و آمد کنم از طرفی هم نمیدونم چجوری کاری کنم از سرمون باز شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری راه حل بده واقعا حوصله شو ندارم

به راحتی ....... جواب زنگ و پیام هاشو اصلا ندهههههه 

بعد صد بار زنگ زدن 

بگو حواسم به گوشی نیست معمولا 

سرم شلوغه این روزا . 

خواست بیاد خونت 

بگو نیستم 

با دوستام رستورانم 

چند بار اینجوری سرد جوابشو بدی 

خودش دیگه سمتت نمیاد 

یکی از دوستای شوهرم ک نسبت فامیلی دوری هم باشوهرم داره خانمش خیلی منم منم میکرد، خوشم نمیومد باهاشون رفت وامد کنم، ی چندباری گفتن بیاین و...نرفتیم دیگه رابطه قطع شد خداروشکر ولی تو مراسما میبینه هی میگه نمیاین و ... گفتم وقت نداریم اصلا ،فوقش بشع بریم خونه مادرشوهرم دیگه فهمیدخودش🫠🤣

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭