2777
2789
عنوان

خواهر شوهر ندارم هوو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 72 پست
واقعا با همه وجودم درکت میکنم و میفهمم داری چی میگی  کاش منم ی روزی اینقدر بیخیال بشم که وجودش ...

وقتی بچه دار بشی بیخیال میشی،اونم دختر چون فقط دختر غمخوار مادره...دخترای من اینقدر دورمو گرفتن که غصه ی این چیزا رو نمیخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسخره ،بالاخره یه روز اشتباهشونو میفهمند،بجاش باتو حریمی داره که بااونا نداره،بیخیال باش،،ما ازوقتی یه دونه داداشم که هرروز تلفنی حرف میزدیم وپیگیر هم بودیم از وقتی ازدواج کرد ماهی یکبارهم زنگ نمیزنیم میگیم بذار سمته زنش وخانوادش بیشترباشه،بنظرم اصلا درست نیست پسرو بکشی سمته خودت

قصد ازدواج ندارن خدارو چ دیدی شاید شوهر کردن شوهراشون از رفتار شوهرت بدش اومد 

ینی میشه ازدواج کنن و منو زندگیمو راحت بزارن واقعا دیگه کینه گرفتم ازشون و میدونم خودمو فقط عذاب میدم

عزیزم پیش خودت زمزمه کن 

اونها هر کاری کنند خواهرش میمونن 

و تو زنشی کسی که شب کنارش میخواد که بخوابه شمایی 

تو ذهنت رایطتو تفکیک بده 

منم همینجور اذیت بودم حدود سه سال و همیشه ریلکس رفتار کردم 

اما الان خدا رو شکر بهتر شده شرایط 

مطالعه کن

برو مشاوره

و بعد از اینکه ذهنت مرتب شد و چیزای درست و اصولی رو یاد گرفتی بشین جدی با همسرت صحبت کن.

ضعف نشون نده

گیر نده 

یه واکنش ناراحتی یا عصبانیت نشون نده

حرف جدی و درست بزن و دلایل رو شرح بده و احساسات و افکارتو براش بگو

چه مسخره ،بالاخره یه روز اشتباهشونو میفهمند،بجاش باتو حریمی داره که بااونا نداره،بیخیال باش،،ما ازوق ...

من اصلا با این روش هم موافق نیستم خونوادشو که نمیتونه بزاره کنار ولی درین حد که هیچ حریمی ندارن و مدام پیگیرشونه منو اذیت میکنه 

تنها امیدم اینه ازدواج کنن و بچسبن به شوهرشون 

منم مثل تو بودم،ماه عسل رفتیم تمام مدت شوهرم دنبال خرید از فروشگاه های برند اونجا برای خواهرش بود،خواهرشوهرم زنگ میزد تا اینکه کجایید شام چی داشتید سوال میکرد،شوهرم خودش و براش پاره میکرد،مالی عاطفی و....

فکر کن رستوران میرفتیم اونم میومد،چندتا سفر آویزون شد

یه بار به شوهرم گفتم صبر کن شوهر کنه،دیگه نگات نمیکنه،اونقدر بهش برخورد

تا ازدواج کرد،کلا اصلاشوهرمنو نمیشناستش،رستوران دعوت کرد خواهرش و مادرش،شوهرم اصلا انگار وجود نداره،سفر میره یه کوه سوغاتی م بیاره،سهم شوهرم نهایتا یه ش ورت یا جورابه،الان بقیه عزیزن

ما یک مسافرت شمال رفتیم با مادر شوهرم اینا و همین دوتا خواهر شوهرم که ازدواج کردن،باور میکنی سه روز که اونجا بودیم تمااام خرجشونو شوهر من تقبل کرد در حالی که شوهر گردن کلفت دارن هر کدومشونم دو سه تا بچه دارن،خرج اونا رو هم داد،،حتی بچه هامم ناراحت شدن منم گفتم دخترم ناراحت نباشین بابات این کارو کرده که شوهر عمه هاتون عمه هاتونو محکم بغل کنن

عزیزم پیش خودت زمزمه کن  اونها هر کاری کنند خواهرش میمونن  و تو زنشی کسی که شب کنارش میخ ...

همیشه خودمو با همین حرفا قانع میکنم ولی من از خونوادم محبت ندیدم پشت و پناهم شوهرمه که اونم خیلیییی برام کم میزاره حتی از لحاظج ن س ی

منم عاشق برادرمم ولی اصلا هیچکدوم از این کارارو نمیکنیم

یعنی عکس میذاریم فلان

باهم میریم بیرون دو تایی . حرف‌میزنیم 

ولی قربون صدقه اینطوری نداریم :| فقط در حد قربونت و عزیزم و…

من کلا با هیچکس ( به جز همسر) اصلا اینطوری حرف نمیزنم

نفسم یکی یه دونم :|
یا من مثلا به طرف داداشم حسودی نمیکنم

داداشمم به شوهرم حسودی نمیکنه /:

مطالعه کن برو مشاوره و بعد از اینکه ذهنت مرتب شد و چیزای درست و اصولی رو یاد گرفتی بشین جدی با همس ...

مرسی از راهنماییت♥

امروز وقت مشاوره گرفتم واسه هفته دیگه امیدوارم برم و درست بشه

منم مثل تو بودم،ماه عسل رفتیم تمام مدت شوهرم دنبال خرید از فروشگاه های برند اونجا برای خواهرش بود،خو ...

من همه اینارو به شوهرم گفتم 

جالب اینجاس که نمیزاره ازدواج کنن واسه هر خاستگاری یه هفت خان رستم میزاره جلو پاشون