2777
2789
عنوان

خواهر شوهر ندارم هوو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 72 پست
شوهرمنم به شددددت رو خوانواده اش تعصب داره به شددددت ولی مجبورم تحمل کنم . همیشه همه بهم میگن کاش ای ...

دقیقا منم مشکلم همینه حتی ابجیش چنبار منو جلو جمع ضایه کرده یا تیکه انداخته ولی شوهرم قبول نداره و میگه اون از بس دوست داره باهات شوخی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدگویی نکردم اصلا فقط چنبار بهش گفتم بعضی کارا و حرفا مخصوص دوتا ادم عاشقه اصلا درست نیس حرفایی که ب ...

وقتی پیش تو با اونا عاشقانه میحرفه اصلا حساس نشو خودتو بزن بی‌خیالی بزن به نشنیدن 

وقتی پیش تو با اونا عاشقانه میحرفه اصلا حساس نشو خودتو بزن بی‌خیالی بزن به نشنیدن 

خیلی جاها خودمو بیخیال میگیرم ولی واقعا بعضی وقتا صبرم لبریز میشه 

ی سفر شمال رفتیم لب ساحل دست ابجیشو گرفته بود و من عین توله سگا دنبالشون 

دلم واسه خودم میسوزه

تا وقتی که تو خونه ان و مجردند همدیگه رو میزنن وقتی که ازدواج میکنن خواهراشون میشه یکی ی دونه،دختر نمونه والا برا منم همینجوریه ۲۰ سال پیش که نامزد بودم شوهرم ی جفت گوشواره برام خرید خواهرشوهر بزرگم اینقدر گریه کرد که شوهرم اومد گوشواره ها رو از گوشم در آورد و تو گوش خواهرش جا کرد و من اون موقع خیلی خورد شدم الان که همین خواهر شوهرم ازدواج کرده اصلا به خانواده ی شوهرش محلم نمیده سگم حسابشون نمیکنه،خواهر شوهر دیگم وقتی مریض میشه کاری میکنه که برادرش یعنی شوهر من ۲۴ ساعته حالشو بپرسه یا بگه دلت چی میخواد برات بگیرم؟ولی من دیگه با داشتم ۴ تا بچه به این چیزا اهمیت نمیدم میگم گور باباشون همش خودمو وقف بچه هام میکنم همچین شوهری ارزش نداره که واسش نگران باشی..

تا وقتی که تو خونه ان و مجردند همدیگه رو میزنن وقتی که ازدواج میکنن خواهراشون میشه یکی ی دونه،دختر ن ...

واقعا با همه وجودم درکت میکنم و میفهمم داری چی میگی 

کاش منم ی روزی اینقدر بیخیال بشم که وجودشون دیگه اذیتم نکنه

اره ولی شوهرم فک میکنه دوتا فرشته رو زمینه و بقیه شیطونن اصلا ابجیاشو بدون عیب و نقص میدونه

به شوهرت بگو تو که هر حرفی به من میگی به خواهرات هم میگی دیگه نیاز به زن نداشتی

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
خیلی جاها خودمو بیخیال میگیرم ولی واقعا بعضی وقتا صبرم لبریز میشه  ی سفر شمال رفتیم لب ساحل دس ...

میخواستی بهش بگی ناراحت نباش بالاخره خواهرت شوهر میکنه و ی کسی پیدا میشه که دست خواهرتو بگیره،،الان شوهرت داره برای خواهراش حکم شوهرو بازی میکنه تا خواهراش دلتنگ شوهر نشن