2777
2789
یکی از کاربران شبکه اجتماعی گوگل نوشته است:چیزی که توی مردم خارج از کشور ـ چه زن چه مرد ـ خیلی جالبه، سادگی پوشش و سر و وضعشونه.اصلا از وضع ظاهر و لباس و یا حتی رفتارشون نمی شه تشخیص داد اونا چه کارن و یا مثلا چقدر در آمد دارن. بر خلاف مملکت خودمون، تا یارو یه کم پول دار میشه یا یه کم مدرک تحصیلیش میره بالا یه قیافه ای به خودش می گیره یا ماشینهای آنچنانی و لباسهای مارک دار می پوشه که به مردم بگه من چقدر پول دار و ثروت مندم.بر عکس اونور، یکی رو می بینی شلوارک پوشیده با یه تی شرت یه آدامس هم انداخته گوشه دهنش یه کوله پشتی هم رو کولشه با دوچرخه میاد سر کار تو آسانسور ام در حالی که هدفون گوششه یه سری برات تکون میده پیش خودت می گی این حتما نظافت چیه بعد میفهمی یارو جراح قلبه !!یا اینکه تو مترو یکی که صورتش رو اصلاح نکرده با کاپیشن مشکی که زیپشم از سرما کشیده بالا ،با یه کلاه بافتنی رو سرش و یه نایلون تو دستش نشسته داره میره سر کار، یکی هم مث من پیش خودش میگه خوب این بابا یا دربونه یا آبدارچی (البته اونور اصلا آبدارچی نداره!)

سرگئی برین در مترو نیویورک بعد معلوم میشه طرف سرگئی برین موسس شرکت گوگل، 24 امین ثروتمند جهان با حدود 20 میلیارد دلار ثروت صاحب یه بوئینگ 767 و تنها عینک اش که به چشم داره و هنوز البته به بازار عرضه نشده "گوگل گلاس" کلی می ارزه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اروپا نرفتم ولی بنظرم تیپشون باعملشون هماهنگه ...درست عین شکلکها
خدای مهربانم!!ازامروزتمامی مشکلاتم را بامداد ونعمتهایم را باخودکار می نویسم.میدانم تمام مشکلاتم را باپاکن مهربانی پاک خواهی کرد!!
یعنی واقعا درسته .. نه مثل حانمهای ایرانی 10 ساعت ارایش میکنن واسه سر کار رفتن ونه تیپ خفن میزنن .. خیلی ساده ان ولی به فکر خدمت به مردم کشورشونن
البته داریمم تو ایران که طرف عند پولداره ولی اصالت داره خیلی ساده زندگی میکنه
شیکترین پوشاک مارکدار کودکان با بهترین قیمت در سایت ما
www.ninilcwaikiki.comو فروشگاه: www.ninilcwaikiki.ir
کلوپ:http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27553

ولی خداییش اینجا سخت میشه فهمید طرف توچه فازی سیر می کنه؟؟
خدای مهربانم!!ازامروزتمامی مشکلاتم را بامداد ونعمتهایم را باخودکار می نویسم.میدانم تمام مشکلاتم را باپاکن مهربانی پاک خواهی کرد!!
انشا الله خوش بخت باشی فرناندا

اینجا رو ببین

تو ایران هر چی تعداد مرد واقعی کم میشه تعداد زن واقعی زیاد میشه.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=397693&PostID=29274261#29274261
یه چیزی هم هست . و ایران یک چیزی مد بشه .. به برکت کارخونه های مملکتی و چین جنس ارزونشم میزنن طرف با همون ارزونها یک تیپ خفن برای خودش درست میکنه که عمرا بفهمی مثلا دخترر یک کارگره که نون شبم ندارن
شیکترین پوشاک مارکدار کودکان با بهترین قیمت در سایت ما
www.ninilcwaikiki.comو فروشگاه: www.ninilcwaikiki.ir
کلوپ:http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27553