2777
2789
عنوان

بیاین براتون توحید بخونم❤❤

104 بازدید | 34 پست

پست بزارید...منم دعا کنید

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

برای سلامتی داداشم که جواب نهاییش اومد سرطان نباشه ودکترااشتباه تشخیص داده باشن..دعاکن خدابهمون ببخشه وهیچیش نباشه هیچ بیماری خطرناکی خصوصاسرطان

هرچی ازخدامیخوای بهت بده.اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایی منم بد خیم تو سرشه😥

خدا شفاشون بده.نه این مشکلش خونه

نگران نباش.دایی منم سرطان سینه بدخیم داشت حدود 20سال پیش.خداروشکرالان خوبه..فقط باید مرتب چکاپ بره...

من جواب اولیه اومده...جواب اصلی که نمونه برداریه هنوزمونده.10اسفندمیاد...انشاءالله سالم باشه وسرطانی نباشه

انشالله ک برادر عزیزمون صحیح و سلامت باشند و خدا عمر با عزت بهشون بده❤

مرسی عزیزدلم...فدات شم همه مریضا خصوصا داداشمن ودایی شما...اسمش غلامحسین هست.انشاءالله امام حسین به اسمش شفاشو ازخدابگیره ومغزاستخوان نشون بهد سالمه وسرطان نیست

به عالیترین نحو حاجت روا شین.لطفا برای حل شدن مشکل فاطمه و ساحل عزیزم به نحو احسن،سفید بخت شدن زهرا جانم و چند خانم مد نظر،نی نی دارشدن سحر و @elahe_aab_1994  .   و تمامی منتظران ، رو به راه شدن اوضاع زندگی رؤیا جانم،بارداری بی خطر دوست گلم  و امضام الهی خیر بببینید 🌹 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفاً برای دوستان گلم

@اعتصامی  

@درمسیرخدا  و برادر بزرگوارشون

@مائده6525221  

@پانیام  

@خداگونه  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفاً برای دوستان گلم

@مامانبزرگپانیذ  

@مهرنگ1  

@فرانک20  

@qatreh  

@mj_mr  

لطفاً برای دوستان گلم @اعتصامی     @درمسیرخدا    و برادر بزرگوارشون @ما ...

خیلی ممنونم عزیزم خیر ببینی حاجتروا بشی 💚🙏 

يا اَبَا الْحَسَنِ يا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ اَيُّهَا الْكاظِمُ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا

اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا

يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

لطفاً برای دوستان گلم

@شهنور  

@شیرینخانووم  

@درخت_الماس  

@سرو،محمد  

@goli199h  

لطفاً برای دوستان گلم @شهنور     @شیرینخانووم     @درخت_الماس   &n ...

ممنون خواهر خوبم برای حاجت روایی شما و استارتر و همه صلوات فرستادم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫